Col·legiació gratuïta per a les infermeres voluntàries i jubilades que prestin servei durant l’emergència sanitària del COVID-19

Aquesta mesura, acordada en comitè de crisis amb data 20 de març, permetrà el reingrés d’infermeres en situació actual d’Alta no Exercent per jubilació o decisió voluntària i en situació de Baixa voluntària, sempre que aquest canvi de situació laboral no s’hagi produït fa més de 5 anys enrere (només jubilacions). La tramitació es farà de manera presencial en la Seu Col·legial de 10.00 a 12.00 hores del matí, i en la delegació de Tortosa havent concertat cita prèvia per correu electrònic a [email protected]

De la mateixa manera, també es facilitarà la tramitació gratuïta a totes les noves altes col·legials, però en aquest cas també mentre duri la crisi sanitària del COVID-19 i també de manera presencial en la Seu de Tarragona de 10.00 a 12.00 hores i amb cita prèvia a la delegació de Tortosa i aportant tota la documentació necessària per a la col·legiació.

Aquesta mesura estarà vigent el temps que duri la crisi sanitària produïda pel COVID-19

També podeu consultar qualsevol dubte al telèfon d’atenció col·legial: 977 239 519 de 10.00 a 12.00 gores del matí o a través del correu electrònic [email protected]

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.