– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CODITA s’adhereix a la petició d’Infermeres de Catalunya perquè s’habilitin aules com a guarderies per als fills professionals de la salut

El Sindicat Infermeres de Catalunya vol fer arribar a la Consellera de Salut , Alba Vergés i al Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, una petició per escrit perquè s’habilitin aules com a guarderies per aquelles famílies on els dos progenitors treballen a l’àmbit de la salut, o bé les monoparental d’una persona sanitària.

L’escrit del Sindicat d’Infermeres expressa que amb aquesta mesura es pot “garantir la cura dels nostres fills sense posar en risc la salut de terceres persones, normalment els avis, persones vulnerables davant aquesta epidèmia”.

Des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona ens adherim a aquesta petició perquè igual que el Sindicat considerem que “ d’aquesta manera es facilitaria l’organització de la vida familiar a totes aquelles professionals que estan tenint cura de la salut de tota la comunitat sacrificant els seus temps de descans, les seves vacances i la seva vida familiar”.

Accediu a la noticia del Sindicat

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.