Crida per participar en l’estudi sobre la qualitat de vida laboral de les infermeres de Catalunya

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya engega l’estudi «Qualitat de vida laboral de les infermeres de Catalunya» amb l’objectiu de conèixer quines són les condicions de treball, el grau de benestar o malestar laboral, el nivell de burnout i l’engagement de les infermeres catalanes.

Aquest estudi vol determinar quin és el diagnòstic actual de la qualitat de vida laboral de les infermeres per proposar accions que puguin millorar-la.

A fi d’obtenir un diagnòstic el més representatiu possible, el Consell fa una crida per a la participació de les infermeres i infermers catalans. Es demana respondre a un qüestionari online amb l’únic requisit de ser infermer/a treballant a Catalunya en qualsevol àmbit propi de la professió: assistència, docència, investigació, gestió o altres.

La informació recollida serà analitzada globalment, respectant la confidencialitat de les respostes i l’anonimat dels participants i dels centres de treball. El temps de resposta del qüestionari és de 20 minuts.

A l’estudi hi participen els Col·legis d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

L’estudi podrà ser comparat amb un d’anterior, l’elaborat pel Dr. Albert Granero Lázaro el 2014 com a tesi doctoral sota el títol «Calidad de vida laboral de las enfermeras: evaluación y propuestas de mejora».

Respon al qüestionari de l’estudi

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.