– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CODITA mostra el seu rebuig a la sentència del TSJ de Navarra que recull que les infermeres no poden gestionar equips d’atenció primària

Banc d’Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona lamenta la sentència 344/2019 del Tribunal Superior de Justícia de Navarra que respon a la demana interposada pel Sindicat de Metges de Navarra contra l’Administració, SATSE i el Col·legi d’Infermeria de Navarra. La sentència afirma que les infermeres no poden gestionar equips d’atenció primària, i des CODITA volem expressar el nostre total rebuig a més de considerar-la injustificable i anacrònica.

Totes les infermers i infermers, i per descomptat, aquelles que treballen a l’Atenció Primària, tenen la preparació i formació suficient per dirigir equips d’atenció primària.

De fet, la infermera familiar i comunitària és la professional referent, en l’àmbit de l’atenció primària, per donar resposta a les necessitats de salut de la població, acompanyant a les persones en totes les situacions de la vida, des del naixement fins a la mort. Aquest coneixement de l’entorn de la primària, juntament amb la seva preparació i formació la capacita per gestionar equips que responguin de la millor manera possible a les necessitats de la població i comunitat.

Des de CODITA entenem que la professió infermera té com a competències pròpies l’assistència, la docència, la recerca i la gestió. En aquest sentit, CODITA es reafirma en la seva funció de representació i defensa incondicional de la professió, contribuint al desenvolupament professional de la infermeria.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.