Les infermeres catalanes demanen al Departament de Salut i d’Educació mesures urgents per garantir l’atenció sanitària a l’escola

Davant la situació de necessitat de cures infermeres tant a les escoles ordinàries com les que requereixen intensius per a l’escolarització inclusiva (SIEI) i les d’educació especial, els col·legis professionals i les societats científiques d’infermeres catalanes –entre els quals hi ha el CCIIC—, signen un posicionament on es demana abordar la manera més eficient i possible per garantir els recursos que ara son insuficients i que passa per dotar de més infermeres a l’Atenció Primària i a les escoles en funció del que requeriment de cada infant.

Les entitats signants del posicionament «Les infermeres i els infermers i l’atenció dels infants i adolescents a les escoles» són: el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA), el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL), el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona (COIGI), el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica (ACIP), l’Associació Catalana d’Infermeria i Salut escolar (ACISE), l’Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC).

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García | Banc d’Imatges Infermeres

 Les infermeres catalanes demanen al Departament de Salut i d’Educació mesures urgents per garantir l’atenció sanitària a l’escola

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.