Medalla i Placa Josep Trueta al mèrit sanitari, a una col·legiada de CODITA

La nostra col·legiada, la infermera doctora, Carme Farré Grau ha estat guardonada amb la Medalla i Placa Josep Trueta al mèrit sanitari que
atorga la Generalitat de Catalunya.

L’acte d’entrega es farà al Palau de la Generalitat el proper divendres 29 de novembre, i estarà presidit pel M. Hble Sr. Quim Torra, president de la Generalitat.

Carme Ferré és actualment investigadora al Departament d’Infermeria Avançada de la Universitat Rovira i Virgili, i ha publicat un gran nombre d’articles sobre temàtiques com: el diagnòstic infermer i la immigració, la percepció de la violència de gènere per part dels joves, la dona i la jubilació, infermeria i ansietat davant la mort, l’estigma del suïcidi, dificultats d’integració social en persones depressives, o fibromiàlgia entre molts altres temes.

Les Medalles i Places Josep Trueta es van crear l’any 1998 per commemorar el centenari del naixement del doctor i científic Josep Trueta Raspall. Aquests guardons al mèrit sanitari tenen com finalitat distingir les persones i entitats que han contribuït a la millora de la sanitat de forma significativa.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.