La nostra col·legiada, la infermera doctora, Carme Farré Grau ha estat guardonada amb la Medalla i Placa Josep Trueta al mèrit sanitari que
atorga la Generalitat de Catalunya.

L’acte d’entrega es farà al Palau de la Generalitat el proper divendres 29 de novembre, i estarà presidit pel M. Hble Sr. Quim Torra, president de la Generalitat.

Carme Ferré és actualment investigadora al Departament d’Infermeria Avançada de la Universitat Rovira i Virgili, i ha publicat un gran nombre d’articles sobre temàtiques com: el diagnòstic infermer i la immigració, la percepció de la violència de gènere per part dels joves, la dona i la jubilació, infermeria i ansietat davant la mort, l’estigma del suïcidi, dificultats d’integració social en persones depressives, o fibromiàlgia entre molts altres temes.

Les Medalles i Places Josep Trueta es van crear l’any 1998 per commemorar el centenari del naixement del doctor i científic Josep Trueta Raspall. Aquests guardons al mèrit sanitari tenen com finalitat distingir les persones i entitats que han contribuït a la millora de la sanitat de forma significativa.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×