– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Concurs amb motiu del dia Mundial de la Seguretat del Pacient

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García. Banc d’Imatges Infermeres.
Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García. Banc d’Imatges Infermeres.

Amb motiu del dia Mundial de la Seguretat del Pacient penja una foto de la teva tasca diària al Facebook i/o Twitter de CODITA i implica’t en la Seguretat del Pacient.

Es sortejarà un curs de Seguretat del Pacient a la foto guanyadora. Teniu de temps fins el 9/9/2019

Com participar-hi?

  • Via Twitter (@codita_tgn) el que has de fer és un retweet del tweet del dia Mundial de la Seguretat del Pacient fixat en el nostre perfil i fer un tweet amb la foto i amb el hashtag #coditaseguretat2019, recorda que has de ser seguidor de @codita_tgn
  • Via Facebook (@codita.tarragona) has de compartir la publicació del dia Mundial de la Seguretat del Pacient, i en la mateixa publicació fer un comentari amb la foto que vols participar i amb el hashtag #coditaseguretat2019, recorda que has de ser seguidor la nostra pàgina de Facebook

Pots consultar les bases legals del concurs fent clic aquí

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.