Arxius

Butllet铆

Butllet铆

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d鈥檃bril de 2016 (RGPD)


D鈥檃cord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d鈥檃bril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicaci贸 estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL路LEGI D鈥橧NFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu inter猫s. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligaci贸 legal, i es mantindran mentre no sol路liciti la seva cancel路laci贸 o oposici贸. L鈥檌nformem que aquestes dades seran tamb茅 compartides amb l鈥檈mpresa MAILCHIMP, encarregada de l鈥檈nviament i gesti贸 del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, portabilitat, oposici贸, limitaci贸 o cancel路laci贸, pot sol路licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electr貌nic a l'adre莽a de correu electr貌nic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5猫 43003, Tarragona. T茅 dret a presentar una reclamaci贸 davant l鈥檃utoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relaci贸 a la protecci贸 de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de m脿rqueting. En fer clic a continuaci贸 per a subscriure's, vost猫 reconeix que la seva informaci贸 ser脿 transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui m茅s informaci贸 sobre les pr脿ctiques de privacitat de Mailchimp aqu铆.