Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol

Un any més, des de la Sub-direcció General de Drogodependències organitzem la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol. Aquesta cinquena edició, prevista del 12 al 18 de novembre, forma part de la Awareness Week on Alcohol Related Harm (AWARH) promoguda per diverses entitats a Europa.

Aquest any llancem la campanya de comunicació “L’ALCOHOL ÉS RESPONSABILITAT DE TOTHOM” que posa l’accent en la prevenció amb la comunitat.

Entenent que la sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol és responsabilitat de tota la societat: des de l’administració, els municipis, qui organitza festes i esdeveniments, les empreses productores de begudes alcohòliques, els cossos de seguretat, els i les comerciants, els centres educatius, els i les professionals de la salut, els mitjans de comunicació, les famílies, el grup d’amistats, i cadascú a nivell individual.

Tots i totes tenim un paper actiu en la reflexió i conscienciació sobre els riscos del consum d’alcohol des del nostre àmbit d’actuació.

L’acte de presentació de la campanya tindrà lloc el dilluns 12 de novembre a les 12h, a la Sala d’actes de l’Edifici Salvany, i mostrarem, entre d’altres materials, el vídeo testimonial on representats de diferents àmbits ens expliquen quina és la seva responsabilitat vers el consum d’alcohol. També presentarem l’inici d’una iniciativa, que tindrà continuïtat durant l’any 2019, que convida a tothom a adherir-se al lema de la campanya, tal i com ja ho han fet personalitats públiques del mon de l’esport, periodisme, cultura, restauració i salut. I tu, t’hi adhereixes?. En el Canal Drogues crearem un espai perquè tothom se sumi a la iniciativa: “L’alcohol és responsabilitat de tothom”. Jo m’hi adhereixo”.

Us animem a participar i difondre aquesta campanya entre els i les vostres col·laboradors/es i professionals, organitzant d’activitats, tallers, conferències, etc.. I per donar visibilitat a les accions o productes que se’n derivin (fotografies, materials de sensibilització, audiovisuals etc.), podeu:

  • Compartir la vostra activitat en el formulari “compartiu la vostra activitat” del canal drogues. I en les xarxes amb l’etiqueta #responsabilitatdetothom.
  • També us animem a gravar un vídeo amb la frase “Alcohol és responsabilitat de tothom“, “Jo m’hi adhereixo” i que el compartiu a les xarxes amb l’etiqueta #responsabilitatdetothom o  si ho preferiu ens ho podeu enviar a: [email protected].

Com cada any, al Canal Drogues hem obert un espai on trobareu tota la informació relacionada amb la Setmana i accés als materials específics d’aquesta campanya i d’altres relacionat amb la prevenció i sensibilització del consum d’alcohol.

L’alcohol és responsabilitat de tothom!

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.