Un any més, des de la Sub-direcció General de Drogodependències organitzem la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol. Aquesta cinquena edició, prevista del 12 al 18 de novembre, forma part de la Awareness Week on Alcohol Related Harm (AWARH) promoguda per diverses entitats a Europa.

Aquest any llancem la campanya de comunicació “L’ALCOHOL ÉS RESPONSABILITAT DE TOTHOM” que posa l’accent en la prevenció amb la comunitat.

Entenent que la sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol és responsabilitat de tota la societat: des de l’administració, els municipis, qui organitza festes i esdeveniments, les empreses productores de begudes alcohòliques, els cossos de seguretat, els i les comerciants, els centres educatius, els i les professionals de la salut, els mitjans de comunicació, les famílies, el grup d’amistats, i cadascú a nivell individual.

Tots i totes tenim un paper actiu en la reflexió i conscienciació sobre els riscos del consum d’alcohol des del nostre àmbit d’actuació.

L’acte de presentació de la campanya tindrà lloc el dilluns 12 de novembre a les 12h, a la Sala d’actes de l’Edifici Salvany, i mostrarem, entre d’altres materials, el vídeo testimonial on representats de diferents àmbits ens expliquen quina és la seva responsabilitat vers el consum d’alcohol. També presentarem l’inici d’una iniciativa, que tindrà continuïtat durant l’any 2019, que convida a tothom a adherir-se al lema de la campanya, tal i com ja ho han fet personalitats públiques del mon de l’esport, periodisme, cultura, restauració i salut. I tu, t’hi adhereixes?. En el Canal Drogues crearem un espai perquè tothom se sumi a la iniciativa: “L’alcohol és responsabilitat de tothom”. Jo m’hi adhereixo”.

Us animem a participar i difondre aquesta campanya entre els i les vostres col·laboradors/es i professionals, organitzant d’activitats, tallers, conferències, etc.. I per donar visibilitat a les accions o productes que se’n derivin (fotografies, materials de sensibilització, audiovisuals etc.), podeu:

Com cada any, al Canal Drogues hem obert un espai on trobareu tota la informació relacionada amb la Setmana i accés als materials específics d’aquesta campanya i d’altres relacionat amb la prevenció i sensibilització del consum d’alcohol.

L’alcohol és responsabilitat de tothom!

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×