L’estudi ECTEC-S té per objectiu conèixer els canvis en el consum de tabac i els coneixements en tabaquisme d’una cohort  d’estudiants del Grau d’Infermeria. L’estudi inicial es va realitzar durant el curs 2015-2016 amb una participació un total de 4.381 estudiants.

En l’actualitat, s’està portant a terme la segona fase d’aquest estudi a través d’una enquesta en línia. Fins al moment, 992 dels participants han contestat el qüestionari enviat per l’equip investigador.

Aquest estudi, a més de ser pioner a Catalunya, suposa una  important aportació per la professió, ja que gràcies als resultats obtinguts es generaran propostes de millora en la formació curricular en tabaquisme que reben els estudiants del Grau d’Infermeria.

*Estudi del grup de Tabac del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermeres de Catalunya amb el lideratge i coordinació dels membres de la Unitat de Tabaquisme de l’Institut Català d’Oncologia.*

 

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×