FESTA DELS  XIQUETS I XIQUETES.  VINE  A JUGAR AMB NOSALTRES
DIVENDRES, 31 D’AGOST  DE  2018
APARCAMENT PRINCIPAL DE L’HOSPITAL DE TORTOSA VERGE DE LA  CINTA,  DE LES 10 A LES 14 HORES

PROGRAMA FESTA DELS XIQUETS

Oberts al territori i al costat dels infants

El Col·legi Oficial d’Infermeres i  infermers de  Tarragona participa per primer cop en la Festa dels Xiquets i Xiquetes a Tortosa

Per primera vegada, el Col·legi oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona serà present a la festa popular de l’ICS Ebre, que arriba a la vint-i-quatrena edició, en el marc de les festes majors de la ciutat. L’acte es celebra a l’aparcament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Aquest divendres 31 d’agost de 2018 el Col·legi hi participarà amb un espai propi, al costat de diverses entitats, i promourà un concurs de dibuix adreçat a infants de totes les edats. El títol que es proposa és: “Dibuixa la teva infermera”, amb el propòsit que nens i nenes dibuixin com veuen les infermeres del seu territori. A totes les persones participants se’ls lliurarà un obsequi i a més hi haurà 3 premis per categoria (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys i d’11 a 14 anys), premis que consistiran en vals de compra per a adquirir material escolar en comerços de proximitat. Els dibuixos s’exposaran a la delegació del Col·legi a Tortosa i el més destacats es podran veure en el web de la institució.

“L’objectiu de ser presents a la Festa dels Xiquets i Xiquetes és donar a conèixer les competències i tasques de les infermeres als infants i famílies que prenen part en aquesta activitat lúdica, però també poder conèixer la visió que tenen els infants sobre les infermeres i infermers”, explica el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Un compromís amb la ciutadania i les infermeres

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona reuneix més de 4.000 professionals –380 infermers i tota la resta infermeres-, i compta amb seus a Tortosa i Tarragona. El Col·legi ofereix serveis de tota mena i fa una defensa activa de les necessitats sanitàries a casa nostra. Igualment, mira de respondre a les expectatives de millora i innovació d’una professió que vol la millora continuada i és clau per a la salut de la ciutadania del nostre país.

www.codita.org

 

 

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×