FESTA DELS XIQUETS i XIQUETES. TORTOSA

FESTA DELS  XIQUETS I XIQUETES.  VINE  A JUGAR AMB NOSALTRES
DIVENDRES, 31 D’AGOST  DE  2018
APARCAMENT PRINCIPAL DE L’HOSPITAL DE TORTOSA VERGE DE LA  CINTA,  DE LES 10 A LES 14 HORES

PROGRAMA FESTA DELS XIQUETS

Oberts al territori i al costat dels infants

El Col·legi Oficial d’Infermeres i  infermers de  Tarragona participa per primer cop en la Festa dels Xiquets i Xiquetes a Tortosa

Per primera vegada, el Col·legi oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona serà present a la festa popular de l’ICS Ebre, que arriba a la vint-i-quatrena edició, en el marc de les festes majors de la ciutat. L’acte es celebra a l’aparcament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Aquest divendres 31 d’agost de 2018 el Col·legi hi participarà amb un espai propi, al costat de diverses entitats, i promourà un concurs de dibuix adreçat a infants de totes les edats. El títol que es proposa és: “Dibuixa la teva infermera”, amb el propòsit que nens i nenes dibuixin com veuen les infermeres del seu territori. A totes les persones participants se’ls lliurarà un obsequi i a més hi haurà 3 premis per categoria (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys i d’11 a 14 anys), premis que consistiran en vals de compra per a adquirir material escolar en comerços de proximitat. Els dibuixos s’exposaran a la delegació del Col·legi a Tortosa i el més destacats es podran veure en el web de la institució.

“L’objectiu de ser presents a la Festa dels Xiquets i Xiquetes és donar a conèixer les competències i tasques de les infermeres als infants i famílies que prenen part en aquesta activitat lúdica, però també poder conèixer la visió que tenen els infants sobre les infermeres i infermers”, explica el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Un compromís amb la ciutadania i les infermeres

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona reuneix més de 4.000 professionals –380 infermers i tota la resta infermeres-, i compta amb seus a Tortosa i Tarragona. El Col·legi ofereix serveis de tota mena i fa una defensa activa de les necessitats sanitàries a casa nostra. Igualment, mira de respondre a les expectatives de millora i innovació d’una professió que vol la millora continuada i és clau per a la salut de la ciutadania del nostre país.

www.codita.org

 

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.