Finalitza amb èxit el concurs “La infermera, la teva aliada per deixar de fumar!” aconseguint més de 8.000 votacions

Gemma Fanlo, infermera d’atenció primària de l’Equip Pubilla Casas Unitat de Gestió Assistencial de l’Hospitalet Nord, SAP Delta, ha resultat guanyadora del concurs impulsat pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), a través de la Comissió de Tabaquisme, amb la participació més votada al perfil d’Instagram de la campanya @deixadefumar.

El concurs, que tenia per objectiu fomentar la tasca de les infermeres, els infermers i els estudiants d’Infermeria en la deshabituació tabàquica de la ciutadania, ha obtingut 98 participacions i 8.000 vots.

El concurs “La infermera, la teva aliada per deixar de fumar”! ha estat actiu des del 16 d’abril fins el 15 de juny, i feia una crida a les infermeres i els estudiants perquè compartissin a través de les xarxes socials contingut en diferents formats relacionats a les intervencions que fan les infermeres en la prevenció del tabaquisme o en el procés de deshabituació del tabac.

En aquest període, el perfil d’Instagram ha sumat 465 seguidors i la campanya s’ha acompanyat d’un vídeo que ha obtingut 1.066 visualitzacions a Youtube i una campanya d’anuncis a xarxes socials que ha arribat a gairebé 33.000 persones i ha obtingut 44.000 interaccions (reproduccions de vídeo).

El CCIC trasllada el seu agraïment a totes les infermeres, infermers i estudiants d’Infermeria que hi han participat i anima a seguir treballant en la prevenció del tabaquisme o en el procés de deshabituació del tabac.
Consultar totes les participacions al concurs

La infermera, aliada per acompanyar a deixar de fumar

L’objectiu de la campanya, com totes les accions que el CCIIC està desenvolupant els últims anys, és doble: posar en valor la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica i donar-la a conèixer a la població en general i conscienciar a les mateixes infermeres de la importància d’aquesta funció a fi que la tinguin present en el seu dia a dia.

La infermera, per la seva proximitat amb les persones en qualsevol dels àmbits en què treballa, és un agent ideal per gestionar i realitzar un acompanyament per aquelles que volen deixar de fumar.

El Consell va impulsar fa tres anys el Manifest sobre el control del tabaquisme i posteriorment ha realitzat campanyes de conscienciació a través de les xarxes socials i que han estat incloses en els materials que acompanyen la “Setmana sense Fum”. Una campanya d’àmbit nacional que es du a terme anualment cada mes de maig, amb la col·laboració del CCIIIC com a membre organitzador junt amb una vintena d’entitats de salut.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.