DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 7643 – 15.06.2018

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 7643 – 15.06.2018
CÀRRECS I PERSONAL
DEPARTAMENT DE SALUT – INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT
RESOLUCIÓ SLT/1236/2018, de 18 de maig, per la qual es modifica la Resolució SLT/55/2018, d’11 de gener (DOGC núm. 7542, de 24.1.2018), de modificació de la Resolució SLT/2411/2015, de 21 d’octubre (DOGC núm. 6988, d’11.2.2018), per la qual es disposa la publicació de les bases generals que regulen els processos selectius per a l’accés a la condició de personal estatutari de l’Institut Català de la Salut.

Butlletí en PDF

Hi ha hagut dues modificacions a destacar, la primera relacionada amb la nova normativa de Protecció de Dades i la segona en quant a la formació contínua, en aquest sentit:

  • Durant el procés d’inscripció telemàtica, i sempre abans de formalitzar la corresponent inscripció a la convocatòria, la persona aspirant haurà de donar el seu consentiment exprés al tractament i a la publicació de les dades de caràcter personal i professional.
  • Es valorarà un màxim de 100 hores per activitat formativa (cursos…), amb un màxim de 500 hores lectives per any. Es prendrà en consideració per fer el còmput la data de finalització de l’activitat formativa.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.