Inscripcions Festa Col·legial 2018

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, us convida a la Festa Col·legial que tindrà lloc el proper 18 de maig del 2018 en el saló d’actes de la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals 17

Programa:

 • 18.30 Benvinguda a càrrec de la Sra. Lluïsa Brull Gisbert, Presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.
  L’acte estarà presidit per la Sra. Núria Cuxart i Ainaud, Degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.
 • 18.45 Conferència a càrrec del Sr. Héctor Castiñeira, infermer, escriptor i creador del personatge de la Enfermera Saturada i autor dels llibres “La vida es suero”, “El tiempo entre suturas”, “Les UVIS de la ira” i “Sueros de una noche de verano”.
 • 19.30 Acte d’homenatge als col·legiats jubilats i als nous col·legiats de l’any 2017.
  Cloenda a càrrec del Dr. Ismael Piñas, Gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.
 • 20.30 Còctel fred i calent a la Seu Col·legial.

Durant el còctel signatura de llibres a càrrec d’Héctor Castiñeira.

Confirma la  teva  assistència  trucant al  Col·legi: 977 23 95 19  o  bé  per  correu  electrònic:  [email protected]

2022-014: Sol·licitud ajuda organització activitat

 • DD slash MM slash YYYY
 • Deixeu anar els fitxers aquí o
  Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 20 MB.
  • Política de privacitat

   

  Arxius

  Butlletí

  Butlletí

  * Requerit

  Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


  D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

  Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.