“Las Jornadas de Trabajo de la Organización Colegial de Enfermería: JUNTOS CONSTRUYENDO EL FUTURO”

El passat 16 i 17 de març la Presidenta Sra. Lluïsa Brull i la tresorera Sra. Lucia Pla del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona van assistir a: “Las Jornadas de Trabajo de la Organización Colegial de Enfermería: JUNTOS CONSTRUYENDO EL FUTURO” organitzades pel Consejo Nacional de Enfermeria (CNE).

Les jornades tenien com eix principal debatre tres temes d’actualitat:

  1. La Farmàcia Comunitària i la Defensa de la competència Infermera. Àmbit Competencial de la professió infermera, educació i promoció de la Salut.
  2. L’actualització de la Prescripció Infermera. Tràmits i aprovació del text modificat de l’actual RD 954/2015. Estratègies de desenvolupament.
  3. Directives Europees. Directiva Europea de qualificacions Professionals: fonament Jurídic, transposició, iniciativa legislativa popular modificar la LOPS…

Projecte de Directiva sobre el Test de Proporcionalitat: col·legiació universal, deontologia, validació de la competència professional, recertificació professional…

El Col·legi de Tarragona vol estar actualitzat en tot moment i participar en totes aquelles accions que suposin una millora per la professió Infermera. Sempre esforçant-nos perquè els nostres col·legiats tinguin els millors avantatges per l’exercici de la seva professió.

En conseqüència els membres de la junta del col·legi de Tarragona formaran part dels Grups de treball organitzats pel CNE: registre de professions, actualitzar el registre nacional d’infermeres segons normativa vigent, situació socio-laboral (ratis, condicions de treball i salut laboral, especialitats infermeres (creació de categories professionals i cures medico-quirúgiques) gestió infermera (professionalització de la gestió infermera i gestió clínica), professorat universitari infermer (criteris de ANECA, d’accés a places de professor), gestió col·legial (unificació de la informació en la web col·legial), ordenació de la professió (estatuts, codi deontològic i resolucions), bon abordatge de la cronicitat nou model d’atenció).

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.