Convocatòria d’Assemblea General Ordinària 23/03/2018

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

DIA
23 de març de 2018, divendres
HORA
17:30 hores en primera convocatòria
18:00h hores en segona convocatòria
LLOC
Col·legi Oficial  d’Infermeres  i  Infermers
C/ Pau Casals,13 – 5è 43003 TARRAGONA

En compliment del que disposen els Estatuts Col·legiats vigents, em plau convocar-vos a petició de la Presidenta, a l’Assemblea General Ordinària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i província, que es celebrarà el dia i lloc especificats en aquesta convocatòria, i segons ordre del dia:


ORDRE DEL DIA

  1. Obertura de l’Assemblea.
  2. Lectura i aprovació,  si  s’escau,  de l’acta de  l’Assemblea  General Ordinària del  dia  31/03/2017.
  3. Informe auditoria.
  4. Memòria activitats any 2017.
  5. Presentació i aprovació,  si  s’escau,   del  tancament  de  l’exercici  de  l’any  2017.
  6. Presentació i aprovació  si s’escau, del pressupost estimatiu d’ingressos i despeses  de  l’any  2018.
  7. Precs i preguntes.

El pressupost estarà a la vostra disposició a la Seu Col·legial i a la pàgina web del Col·legi.

Atentament,
Tarragona, 7 de març de 2018

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Descàrregues” _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

A continuació podeu descarregar:

[ddownload id=”11073″ button=”green” text=”Document Oficial”]

[ddownload id=”11065″ button=”green” text=”Informe auditoria 2017″]

[ddownload id=”11066″ button=”green” text=”Pressupost 2018″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Memòria” _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Teniu a la vostra disposició la Memòria Visual resum de l’any 2017.

Visualitzar

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.codita.org/wp-content/uploads/2018/03/memoria_2017.jpg” show_in_lightbox=”off” url=”http://www.codita.org/memoria/2017/” url_new_window=”on” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” align=”left” animation_direction=”left” animation_duration=”500ms” max_width=”50%” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.