ENS SUMEM AL MOVIMENT #EnPijamaACurrar.

El Consell de Col·legis  d’Infermeres i Infermers de Catalunya,  i per  tant  també el CODITA   ens sumem a la campanya iniciada per la infermera Rebeca Bruned des de Twitte i  que s’està viralitzant sota l’etiqueta  #EnPijamaACurrar.

Trobareu la nota a la web del Consell:

http://www.consellinfermeres.cat/ca/noticies/el-consell-es-suma-al-moviment-enpijamaacurrar/

També compartirem  el vídeo a TW i all Youtube del Consell.

https://www.youtube.com/watch?v=sQ8m6Ad9SEs&feature=youtu.be

La  campanya demana a  les  infermeres i  infermers que es facin una fotografia amb el  seu  uniforme de feina per mostrar de quantes maneres diferents vesteixen les infermeres a la  feina i que la  comparteixin a  les xarxes socials amb  el  hastag  #EnPijamaACurrar.

Demanen la vostra col·laboració per ajudar en la difusió a través del HT #EnPijamaaCurrar #Enfermeriavisible @BrunedPons

Felicitem  doncs la iniciativa i  animen  a  totes  les  infermeres i infermers a sumar-se  al  moviment.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.