– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Presentació de l’estudi: “Salut, estils de vida i condicions de treball de les infermeres i infermers de Catalunya.”

LLoc: Sala d’actes de la Cambra Oficial de Comerç de Tarragona, dimarts 16 de gener de 2018, a les 16h.

L’any 2015 el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i la Fundació Galatea, varen establir un conveni de col·laboració per impulsar i promoure un estudi sobre la salut, estils de vida i condicions de treball de les infermeres i infermers de Catalunya, iniciant una línia de treball i recerca en aquest sentit.

A grans trets, el CCIIC estava interessat en un estudi que proporcionés informació sobre la salut, els hàbits i conductes relacionades amb la salut, estils de vida, hàbits sanitaris inclòs el consum de medicaments, així com les condicions de treball de les infermeres i infermers a Catalunya i que estudiés l’associació entre el malestar psíquic i els factors de risc psicosocial.

Finalitzat el mateix, els resultats mostren que les infermeres i els infermers presenten, en general, unes condicions de treball que afecten negativament els seus hàbits de vida i s’associen a una elevada presència d’indicadors de mala salut tant física com mental.

Atesa la importància d’aquests resultats, hem cregut oportú organitzar un acte de presentació de l’estudi, que tindrà lloc el dia 16 de gener de 2018, a les 16:00 hores.

Programa:

15.45 hores:

  • Arribada dels convidats i ubicació dels mitjans.

16.00 hores:

  • Inauguració i benvinguda a càrrec de la Sra. Núria Cuxart i  Ainaud, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i  Infermers de Catalunya i de la Sra. Lluïsa Brull Gisbert, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i vice-degana del Consell de Col·legis d’Infermeres  i  Infermers  de Catalunya.

16.15 hores:

  • Presentació de l’estudi i dels resultats a càrrec de la Sra. Lucía Baranda, responsable del grup investigador de la Fundació Galatea.

16.30 hores:

  • Algunes propostes a partir dels resultats a càrrec de la Dra. Estrella Martínez Segura, coordinadora de recursos humans i desenvolupament del talent de les persones d’infermeria i Vocal del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

16.45 hores:

  • Sobre els resultats i els àmbits de millora de la situació, a càrrec de la  Sra. Soledad Gallardo, infermera i gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca.
  • Aportacions dels representants convidats de la fila 0 l’anàlisi, reflexió i propostes de millora de la situació.

17.15 hores:

  • Debat obert amb la participació del públic. Modera la Sra. Lucia Pla Saborit, directora de la Clínica Terres de l’Ebre i Tresorera del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

17.45 hores:

  • Presentació del programa de formació on-line del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona a càrrec del Dr. Gerard Mora López, secretari del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

18.00 hores:

  • Cloenda.

Aquí pots consultar l’estudi

Places exhaurides!

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.