LLoc: Sala d’actes de la Cambra Oficial de Comerç de Tarragona, dimarts 16 de gener de 2018, a les 16h.

L’any 2015 el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i la Fundació Galatea, varen establir un conveni de col·laboració per impulsar i promoure un estudi sobre la salut, estils de vida i condicions de treball de les infermeres i infermers de Catalunya, iniciant una línia de treball i recerca en aquest sentit.

A grans trets, el CCIIC estava interessat en un estudi que proporcionés informació sobre la salut, els hàbits i conductes relacionades amb la salut, estils de vida, hàbits sanitaris inclòs el consum de medicaments, així com les condicions de treball de les infermeres i infermers a Catalunya i que estudiés l’associació entre el malestar psíquic i els factors de risc psicosocial.

Finalitzat el mateix, els resultats mostren que les infermeres i els infermers presenten, en general, unes condicions de treball que afecten negativament els seus hàbits de vida i s’associen a una elevada presència d’indicadors de mala salut tant física com mental.

Atesa la importància d’aquests resultats, hem cregut oportú organitzar un acte de presentació de l’estudi, que tindrà lloc el dia 16 de gener de 2018, a les 16:00 hores.

Programa:

15.45 hores:

  • Arribada dels convidats i ubicació dels mitjans.

16.00 hores:

  • Inauguració i benvinguda a càrrec de la Sra. Núria Cuxart i  Ainaud, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i  Infermers de Catalunya i de la Sra. Lluïsa Brull Gisbert, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i vice-degana del Consell de Col·legis d’Infermeres  i  Infermers  de Catalunya.

16.15 hores:

  • Presentació de l’estudi i dels resultats a càrrec de la Sra. Lucía Baranda, responsable del grup investigador de la Fundació Galatea.

16.30 hores:

  • Algunes propostes a partir dels resultats a càrrec de la Dra. Estrella Martínez Segura, coordinadora de recursos humans i desenvolupament del talent de les persones d’infermeria i Vocal del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

16.45 hores:

  • Sobre els resultats i els àmbits de millora de la situació, a càrrec de la  Sra. Soledad Gallardo, infermera i gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca.
  • Aportacions dels representants convidats de la fila 0 l’anàlisi, reflexió i propostes de millora de la situació.

17.15 hores:

  • Debat obert amb la participació del públic. Modera la Sra. Lucia Pla Saborit, directora de la Clínica Terres de l’Ebre i Tresorera del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

17.45 hores:

  • Presentació del programa de formació on-line del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona a càrrec del Dr. Gerard Mora López, secretari del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

18.00 hores:

  • Cloenda.

Aquí pots consultar l’estudi

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×