Inscripció i Presentació de Treballs a la IV Jornada d’Innovació i Recerca 2018

Bases de participació

1. Podran participar tots els professionals col·legiats o estudiants d’infermeria, ja sigui individualment o en grup (màxim 6 autors) i que estiguin al corrent de pagament. Els estudiants d’infermeria podran presentar-se en les categoria de pòster, especificant la seva condició d’estudiants. S’acceptaran Treballs de Fi de Grau realitzats en el curs 2017-18. Els membres del Comitè Científic i els membres de la Junta de Govern d’aquest Col·legi podran presentar treballs però no podran optar a premi. 2. Els treballs d’investigació versaran sobre l’exercici professional de la infermeria en els seus diversos aspectes: Cures en tots els seus àmbits, Educació sanitària, promoció de la salut, prevenció, epidemiologia, Administració i gestió, Docència. Tant sols s’acceptaran pòsters que derivin dels resultats d’una recerca, per tant queden exclosos els pòsters sobre casos clínics, experiències, protocols o procediments. Tant sols és podrà presentar 3 pòsters per participant. 3. Es valorarà l’interès científic del contingut, loriginalitatelvalor de la investigació, les possibilitats d’aplicació i el grau de desenvolupament del treball (prova pilot, finalitzat o en execució)
 1. El termini de presentació de treballs finalitzarà a les 23:59h. del dia 15 de novembre de 2018.
 2. A partir del 20 de novembre es comunicarà a través de correu electrònic l’acceptació o no dels treballs presentats i si són finalistes, especificant-hi les instruccions concretes de presentació.
 3. El Comitè Científic, una vegada coneguda la identitat dels autors, podrà sol·licitar que aquests, li remetin la documentació que consideri oportuna.
 4. L’adjudicació dels premis es farà de la següent forma:
  • Dels pòsters presentats, el comitè científic escollirà finalistes que seran defensats en el dia de la jornada, atorgant el primer premi el qual consisteix en 200 euros, 100 euros el segon premi  i un diploma acreditatiu pel tercer.
  • Dels treballs de recerca presentats, el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran presentats en forma de comunicació el dia de la Jornada de Recerca. D’aquets es seleccionarà un primer premi de 800 euros i un segon premi de 400 euros, i un tercer premi de 200 euros, que seran comunicats al final de la Jornada.
  • Dels projectes de recerca presentats, el comitè escollirà 3 finalistes que seran presentats el dia de la Jornada. D’aquests, només un rebrà la beca (400 euros) que serà comunicat al final de la Jornada.
  • Dels treballs de Fi de Grau , el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran presentats en forma de comunicació el dia de la Jornada. D’aquests, es seleccionarà un únic premi de 200 euros que serà comunicat al final de la Jornada.
  • Dels pòsters presentats pels estudiants d’infermeria, el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran defensats en el dia de la jornada, atorgant el primer premi, segon i tercer premi els qual consistiran en material formatiu i diploma acreditatiu.
  • El mateix dia de la Jornada el Col·legi donarà un premi al millor expedient acadèmic del curs 2017-2018 el qual consisteix en un any de col·legiació gratuïta.
El 0,7% del pressupost del Col·legi es destinarà a algun Projecte d’ajuda social i humanitària signat per un col·legiat infermer/a. Els projectes presentats seran valorats  per la Comissió d’Ajuda Social i Humanitària del nostre Col·legi. Els  projectes seleccionats seran notificats el mateix dia de la Jornada.

+ Informació

Dates importants a RECORDAR

Et recordem que és obligatori inscriure’s primer per poder presentar el teu treball. Termini de presentació de treballs: a les 23:59 del 15 de novembre de 2018 Comunicació definitiva de l’acceptació i/o finalistes dels treballs: A partir del 20 de novembre de 2018

Presentació de treballs

Fes click per accedir a més informació

Normes per a la presentació de treballs

 1. S’admetran treballs científics aportats pels professionals i estudiants d’infermeria en forma de comunicacions orals i pòsters. Aquests treballs poden ser originals o presentats en altres jornades o congressos, cosa que s’ha d’especificar al full de síntesi.
 2. El nombre d’autors ha de ser d’un màxim de 6 persones i serà el primer signant el que presentarà o defensarà la comunicació.
 3. Per presentar qualsevol treball cal que el primer signant estigui inscrit/a a les Jornades.
 4. La síntesi de la comunicació oral o del pòster s’ha d’adaptar a l’esquema següent:
  • Introducció
  • Objectius
  • Metodologia
  • Resultats
  • Conclusions
  • Bibliografia
 5. La data límit per presentar els resums de les comunicacions i/o pòsters és el 9 d’octubre de 2016.
 6. El Comitè Científic té la potestat d’acceptar un treball per presentar-lo en format pòster encara que s’hagi presentat com a comunicació oral i viceversa.
 7. La secretaria tècnica de les Jornades comunicarà al primer signant l’acceptació definitiva dels treballs el 17 d’octubre de 2016, especificant-hi les instruccions concretes de presentació.
 8. Es concediran els premis següents:
  • Millor comunicació oral
  • Millor pòster

Dates que cal tenir en compte

 • Termini d’admissió del full de síntesi: 9 d’octubre de 2016
 • Comunicació definitiva de l’acceptació de les comunicacions: 17 d’octubre de 2016
 • Termini de presentació de les comunicacions pòsters (format PDF): 31 d’octubre de 2016 (una vegada acceptat el full de síntesi)

Formulari per la presentació de treballs

Inscripció

Fes click per accedir a més informació

Inscripció - IV Jornada d'Innovació i Recerca

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.