Avantatges

ENFERSEGUROS ofereix als infermers l’assegurança de llar
d’AXA amb més cobertures i un descompte mitjà del 15%


Regala tot el que t’enamora de Catalunya


 

Regala vivències que perduraran sempre!

La capsaregal d’oci i turisme de proximitat. Una selecció de propostes impreses en una guia junt amb un xec regal Fent País. El beneficiari del regal pot bescanviar el xec per una de les experiències que li apareix a la guia o al web.

Propostes originals per regalar a qui més estimes. Una escapada romàntica, una ruta en veler d’època, un vol en globus, una sessió relaxant.. tria i remena!

Els col·legiats del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona podeu gaudir d’un descompte del 10% en la seva compra on-line utilitzant el codi promocional colinft en el procés de compra.

Enferteca, la major biblioteca de recursos d’infermeria: gratuïta pels col·legiats


La Junta de govern us volem informar d’un nou avantatge col·legial que permetrà actualitzar els vostres coneixements això com disposar d’un fons bibliogràfic de més de 100 llibres, articles i il·lustracions.

Fruit del conveni de CODITA i Grupo Paradigma els col·legiats podreu accedir a Enferteca de franc. Enferteca és un servei d’informació que uneix en una mateixa plataforma digital, la major Biblioteca General d’Infermeria, juntament amb encuentr@, el cercador de continguts més complet i fiable de l’àmbit infermer.

Aquest projecte neix amb l’objectiu d’universalitzar la informació més actualitzada i de major qualitat en l’àmbit infermer, fent-la accessible als professionals de la Infermeria, a un cost mínim i sostenible. De forma estructurada, ràpida i senzilla, la Enferteca posa a disposició de l’usuari tot el coneixement i la pràctica de la ciència infermera, de la manera més fiable, completa i actual, gràcies al potencial que ens ofereixen les noves tecnologies.

Per tal de gaudir d’aquest servei cal que accediu i us registreu, tal i com és mostra a continuació:

Amb la finalitat de millorar l’oferta d’avantatges col·legials el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona ha signat un conveni amb l’empresa ColectivosVip.

ColectivosVip és l’empresa líder a l’estat espanyol en gestió de programes de fidelització i ofereix un ampli ventall d’avantatges a més de 300 marques comercials, tant on-line com en botigues físiques.

Per tal de garantir la protecció de les dades s’ha generat un codi únic i personal per a cada col·legiat que s’ha enviat per correu electrònic i que és necessari quan es faci el registre al portal.

En el cas de no tenir correu electrònic posa’t en contacte amb el col·legi per poder actualitzar les dades.

Per a qualsevol incidència relacionada amb ColectivosVip us podeu adreçar a: soporte@colectivosvip.com

Esperem que aquesta nova iniciativa de la Junta de Govern sigui del teu grat i que puguis gaudir de tots els descomptes i avantatges econòmics.

Els col·legiats/des i familiars de primer grau, del Col·legi oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, gaudiran de descomptes especials per classes, entrenaments i cursos de patinatge en línia.

La secció de patinatge en línia del Nàstic, és una secció familiar, on es practica l’esport rodat a partir dels 4 anys i sense límit d’edat.
Hi ha 4 nivells de patinatge en línia, que parteixen de zero, i les especialitzacions, Patinatge urbà, velocitat i freestyle.

 • Descomptes:
 • 50% en la matrícula
 • 10% a la quota els primers 6 mesos
 • 10% als cursos intensius
 • Preus especials en campus d’estiu, Setmana Santa i Nadal.
 • També gaudiran d’ofertes especials, puntuals que us farem arribar durant la temporada.
 • La primera classe és gratuïta i disposem de patins per deixar de diferents talles.

Per a més informació podeu escriure al mail: patinatge@gimnasticdetarragona.cat

Conveni de col·laboració comercial amb CEPSA card, S.A.


Us informem que aquest Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb CEPSA CARD, S.A. Tots els col·legiats/des interessats/des podeu demanar la targeta CEPSA STAR DIRECT, que és gratuïta i podreu obtenir interessants descomptes al repostar qualsevol tipus de carburant en les Estacions de Servei Cepsa. Us fem arribar la informació sobre la targeta Cepsa Star Direct i la sol·licitud/contracte targeta comercial Cepsa Star. Per demanar la targeta CEPSA:

 1. Teniu que omplir la sol·licitud amb les vostres dades i signar els dos exemplars. Després s’ha d’enviar per correu electrònic a: csdpdm@cepsa.com amb còpia al Col·legi: codita@codita.org
 2. Si no teniu signatura electrònica la sol·licitud signada s’ha d’enviar per correu postal a la següent adreça: CEPSA CARD, S.A. Dpto. Medios de Pago. PDM. Paseo de la Castellana, 259-A. Torre Cepsa. 28046 MADRID.

En un termini de 10-15 dies us arribarà al vostre domicili la targeta.

Sol·licitud de contracte a signar pel col·legiat

Descarregar

Informació en PDF “TARJETA CEPSA STAR DIRECT”

Descarregar

Aquum Spa&Club


Acord amb Roc Blanc Hotels – Hotel Roc Blanc a Andorra i H. Termes Montbrió a Costa Daurada


ROC BLANC HOTELS ofereix als col·legiats i empleats del Col·legi Oficial d’Infermeres I infermers de Tarragona i acompanyants:

 • 20% de descompte (de diumenge a divendres inclosos)
 • 10% de descompte (dissabte, Ponts, Setmana Santa i de Nadal a Reis)
  • A Estades a Hotels en règim d’habitació i esmorzar
  • A Programes i Serveis a la Carta de Salut i Bellesa i Benestar als nostres Spas Termals
  • A Entrada Espai Lúdic Termal Aquatonic (Tarragona)

Descomptes aplicables sobre la tarifa pública
(No sobre les ofertes, packs i tarifes no reemborsables de la web)

Imprescindible mencionar al fer la reserva el codi:
BONUS FIDELITAT COL·LECTIU AC357

així com el nom de la seva Empresa, Club o Associació per beneficiar-se d’aquestes condicions preferents

Obligatori presentar una identificació al moment del check-in a l’hotel escollit.

Període de validesa: Tot l’any 2020, i sempre considerant en les ofertes els períodes indicats.

Informació en PDF “ACORD ROC BLANC – CODITA”

Descarregar

Compte Expansió Negocis Plus PRO.


A Sabadell Professional volem treballar en PRO de vostè. Per això mantenim un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona per oferir-li uns avantatges exclusius en la contractació de productes financers.
Aquest només és un exemple, però n’hi ha molts més.
Truqui’ns al 900 500 170, identifiquis com a membre del seu col·lectiu professional, organitzem una reunió i comencem a treballar.

Descarregar Informació en PDF

 

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha arribat a un acord amb Previsió Sanitària per obtenir una assegurança d’accidents complet, per només 9€ l’any. A part de les cobertures de risc, inclou un suport per a temes informàtics, és a dir recuperació de dades perdudes, trencament de disc dur, backup on-line.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×