– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

ORPEA CIUTAT DIAGONAL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

31/03/2020

Empresa

ORPEA CIUTAT DIAGONAL

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

Nos adaptamos a las necesidades de horarios que se necesite aunque preferimos que sea a jornada completa. En caso de no ser posible y solo se tenga disponibilidad de unas horas al día o unos días concretos a la semana nos podemos organizar.

Buscamos enfermeros titulados o de ultimo año de enfermería que puedan trabajar en nuestro centro. Si son de fuera de la provincia de Barcelona podemos ofrecer alojamiento hasta que finalice la crisis del Covid-19.

El sueldo es s/convenio + una gratificación voluntaria según valía.

El contrato podría ser indefindo, aunque si solo se busca un trabajo temporal también nos podríamos adaptar.

Buscamos personas comprometidas y con vocación de ayuda a la persona mayor.

Envia el teu currículum vitae a

ORPEA CIUTAT DIAGONAL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Horario preferentemente turnos de 9:00 a 21:00h con 1’5 horas de descanso.

En caso de no ser posible nos podemos adaptar a la disponibilidad del trabajador.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomado/Graduado en enfermería o en ultimo curso de enfermería.

Especialitat

---

Salari

S/CONVENI + GRATIFICACION + ALOJAMIENTO

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.