Xerrada “Vincle emocional”

Data d'inici:

9 desembre, 2019

Horari

de 16.00 a 18.30 hores

Durada

2,30 hores

Dates

---

Introducció

El vincle emocional que s’estableix des del minut zero en què un nadó apareix en el món, determinarà la capacitat del futur infant, adolescent i adult de relacionar-se amb el món que l’envolta i d’establir relacions personals sanes i madures.

En la relació vincular amb la mare i /o cuidadors primordials durant els 3 primers anys de vida, la que està en l’origen del psiquisme humà.

Objectius

Tractarem la teoria del vincle emocional des de la perspectiva dels seus investigadors principals, Bowlby, Mary Ainsworth i Mary Main, parlant sobre:

  • Principals tipus de vincle
  • Competències parenterals per establir un vincle segur
  • Conseqüències psicològiques si no s’estableix un vincle adequat

Donat l’espai de privilegi que els infermeres/infermers i llevadores/llevadors tenen a l’hora d’acompanyar a les dones embarassades, les mares i els pares primerencs, així com els seus infants, proposarem assessorarem i recomanacions que es poden donar als cuidadors dels nadons en aquests primers anys de vida, així com també pautes per detectar possibles deficiències en l’establiment d’un correcte vincle emocional.”

Objectius específics

No hi ha informació disponible

Programa

No hi ha informació disponible

Metodología

No hi ha informació disponible

Contingut

No hi ha informació disponible

Docents

No hi ha informació disponible

Acreditació

No hi ha informació disponible

Dirigit a...

No hi ha informació disponible

Observacions preus

No hi ha informació disponible

Inscripció

No disposem de dades en aquest moment

Xerrada “Vincle emocional”

+ Informació

Modalitat

Presencial

Lloc

Tortosa

Com arribar?

Nº d’assistents

Mínim 10 assitents, màxim 40.

Preu col·legiats

Gratuït per als col·legiats de CODITA

Preu no col·legiats

---

Preu col·legiats aturats

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.