XERRADA LLEVADORES “Actualització assumptes d’interès jurídic per a les llevadores” – 26 de febrer 2024 TARRAGONA

Data d'inici:

26 febrer, 2024

Horari

De 16:00 a 18:00 hores

Durada

2 hores

Dates

26 de febrer de 2024

Introducció

Aquesta xerrada està indicada per a llevadores que estiguin interessades en tractar i actualitzar diferents assumptes de contingut jurídic.

 

Objectius

Tractar i actualitzar diferents assumptes de contingut jurídic per a les llevadores

Objectius específics

No hi ha informació disponible

Programa

No hi ha informació disponible

Metodología

La xerrada es desenvoluparà en un sol grup de professionals, interessats en el tema, amb torn de preguntes al finalitzar l’exposició del ponent.

Contingut

Introducció

Intrusisme Professional

Violència obstètrica

Prescripció

Algunes tècniques: frenet lingual, DIU..etc

Docents

Tere Díaz Montilla – Assessora Jurídica de CODITA

Acreditació

No hi ha informació disponible

Dirigit a...

Llevadores

Observacions preus

No hi ha informació disponible

Inscripció

Plantilla: Formulari d’inscripció senzill

  • Política de privacitat

XERRADA LLEVADORES “Actualització assumptes d’interès jurídic per a les llevadores” – 26 de febrer 2024 TARRAGONA

+ Informació

Modalitat

Presencial

Lloc

Tarragona

Com arribar?

Nº d’assistents

Màxim 40

Preu col·legiats

---

Preu no col·legiats

---

Preu col·legiats aturats

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.