XERRADA SUSPESA
Xerrada La infermera Antroposòfica. L’art de cuidar.

Data d'inici:

22 abril, 2020

Horari

De 17.00 a 19.00 hores

Durada

2 hores

Dates

22 d’abril de 2020

Introducció

La infermera Antroposòfica forma part del sistema mèdic Antroposòfic, va ser fundada al 1924 a petició d’un grup d’infermeres sota l’assessorament dels fundadors de la MA. Es va anar gestant a la primera clínica fundada de MA a Arlesheim (Suïsa)

Objectius

No hi ha informació disponible

Objectius específics

No hi ha informació disponible

Programa

No hi ha informació disponible

Metodología

No hi ha informació disponible

Contingut

 • La medicina antroposòfica és un Sistema mèdic integrador.
 • Està arrelada en la medicina basada en la ciència del present, però té en compte a tot l’ésser humà en el seu mètode, diagnòstic i teràpia.
 • Presta igual atenció al cos, a l’ ànima i a l’ esperit del pacient, reconeixent la biografia única de la persona, així com l’entorn social i laboral.
 • El sistema terapèutic és interdisciplinar amb conceptes compartits per al diagnòstic i la teràpia.
 • És important la responsabilitat , participació activa i autonomia del pacient.
 • Enfocament salutogènic i no patogènic.
 • La OMS en la directriu 2014-2023 empara la MA com una medicina complementaria / integrativa.
 • Integra la medicina convencional amb la imatge antroposòfica de l’ésser humà.
 • Diagnòstic convencional més una avaluació del pacient de les dimensions mental i espiritual – Enfocament holístic
 • Utilitza medicaments convencionals, antroposòfics i teràpies específiques
  Tant el tractament com l’ús i selecció dels medicaments i altres teràpies estan altament personalitzats, i el seu objectiu consisteix a potenciar en el pacient un «procés d’evolució» reforçant la seva habilitat natural autocurativa.

Docents

Susana Martín, infermera de l’HTVC , graduada en Infermeria, màster en Antropología mèdica, formada en Infermeria Antroposòfica, experiència en consulta privada d’infermeria antroposòfica al Centre Arjuna a Tortosa. Membre de la directiva de l’ AEEA (Asociaciación Espanyola Enfermeria Antroposófica) 

Acreditació

No hi ha informació disponible

Dirigit a...

Infermeres i Infermers

Observacions preus

No hi ha informació disponible

Inscripció

XERRADA SUSPESA

XERRADA SUSPESA
Xerrada La infermera Antroposòfica. L’art de cuidar.

+ Informació

Modalitat

Presencial

Lloc

Tarragona

Com arribar?

Nº d’assistents

Mínim 20 alumnes, màxim 40.

Preu col·legiats

---

Preu no col·legiats

---

Preu col·legiats aturats

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.