Oferta formativa de postgrau en Abordatge Integral a les Persones amb Ferides Complexes – URV

Introducció

Des de la Fundació Universitat Rovira i Virgili s’ofereix la oferta formativa del següent postgrau de l’àmbit de la infermeria:

Diploma d’especialització en Abordatge Integral a les Persones amb Ferides Complexes

Aquest postgrau està encarat a formar professionals experts en els coneixements i habilitats necessàries per gestionar el cuidatge del pacient amb ferides cròniques amb criteris de fonamentació científica, dins del marc humanístic i ètic de la cura.

DIRIGIT A:

 • Professionals de la infermeria i altres professionals de la salut interessats en aprofundir coneixements sobre la cura de les persones amb ferides cròniques o amb risc de patir-les.
 • Professionals de la infermeria amb possibilitats d’accedir a llocs de gestió relacionats amb el seguiment i control de ferides cròniques.
 • Professionals que aspirin a ser referents en la cura de les persones amb ferides. Aquest curs els permetrà liderar diferents serveis i institucions sanitàries.


DATES:
del 24/09/2024 al 23/09/2025

HORARI: Les sessions presencials del postgrau tindran lloc els següents divendres de 9.30 a 13.30 h i de 14.30 a 16.30 h:

 • 15 de novembre
 • 10 de gener
 • 21 de febrer
 • 21 de març
 • 25 d’abril
 • 16 de maig


DURADA:
30 ECTS (315 h)

IMPARTICIÓ: híbrida

UBICACIÓ: Facultat d’Infermeria. Av. Catalunya, 35 – Tarragona

Competències professionals:
 • Mantenir un compromís ètic seguint els principis deontològics i legals en el context professional.
 • Utilitzar el judici clínic en el procés de cuidar i desenvolupar plans de cures per a arribar a els estàndards de qualitat i la pràctica basada en l’evidència.
 • Prestar cures infermeres, garantint el dret a la dignitat, a la privacitat, a la intimitat, a la confidencialitat i a la capacitat de decisió del pacient i de la seva família.
 • Tenir habilitat per a realitzar procediments i tècniques coneixent l’ús i la indicació de productes sanitaris vinculats a les cures d’infermeria, tenint en compte la seguretat de la persona i del professional.
 • Conèixer els diferents grups de fàrmacs. Demostrant habilitat per a administrar amb seguretat fàrmacs i altres teràpies. Identificar els problemes nutricionals i seleccionant/aplicant les cures d’infermeria.
 • Establir relacions terapèutiques amb les persones i les seves famílies.

 

INSCRIPCIONS 

INFORMACIÓ EN PDF

 

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.