Jornada Atenció d’infermeria en els codis d’activació (IAM, ICTUS, PPT, CRS)

Data d'inici:

13 novembre, 2019

Horari

de 16.00 a 20.00 hores

Durada

4 hores

Dates

---

Introducció

Des de la implantació dels codis a traves de les Instruccions del Cat Salut en que s’ordenava i és configurava el model organitzatiu i dispositius per a l’atenció dels diferents codis. Han hagut diverses revisions d’algunes instruccions que han comportat millores en l’atenció als pacients amb codis.

Passats els anys pensem que es un bon moment per actualitzar coneixements i conèixer quin es l’estat en que es troben funcionant i quin impacte a tingut en la millora de l’estat de salut, la disminució de les desigualtats i l’eficàcia dels serveis de salut.

Objectius

Els professionals d’infermeria en acabar la jornada hauran actualitzat els coneixements previs o no que en tinguessin de les instruccions, així com perfeccionar la comprensió que  tenen dels codis i de quina forma poden arribar a contribuir en la millora assistencial a traves del registre.

Objectius específics

No hi ha informació disponible

Programa

No hi ha informació disponible

Metodología

La metodologia a realitzar constarà de la descripció dels diferents codis a traves les diverses instruccions, adaptant-la al territori dels assistents a la jornada per facilitar la comprensió d’aquesta.

Contingut

No hi ha informació disponible

Docents

CARLOS MARTIN ALBACAR, Diplomat Universitari en infermeria. Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i Sistema d’Emergències Mediques (Base Pont de Suert)
Postgrau Expert Universitari en Urgències i Emergències.
Postgrau d’Especialista Universitari en Atenció Prehospitalària Urgent (APU). Màster Interuniversitari en Atenció Prehospitalària Urgent.

Acreditació

No hi ha informació disponible

Dirigit a...

No hi ha informació disponible

Observacions preus

No hi ha informació disponible

Inscripció

No disposem de dades en aquest moment

Jornada Atenció d’infermeria en els codis d’activació (IAM, ICTUS, PPT, CRS)

+ Informació

Modalitat

Presencial

Lloc

Tortosa

Com arribar?

Nº d’assistents

Mínim 20 assitents, màxim 40.

Preu col·legiats

Gratuït per als col·legiats de CODITA

Preu no col·legiats

---

Preu col·legiats aturats

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.