FORMACIÓN “INFECCIÓN E INFLAMACIÓN DE LAS HERIDAS”

Introducció

Desde URGO  ofrecen a los colegiados de CODITA, la formación gratuita que os dará la posibilidad de actualizar las patologías y tratamientos de cura de heridas.

Esta formación se llevará a cabo el próximo 23 de noviembre de 16.30 a 18.30 horas en modalidad presencial y en la sede colegial del CODITA.

PROGRAMA

 • FISIOPATOLOGIA DE LA INFECCIÓN:
  1. Fases de la infección.
  2. Diagnóstico clínico.
  3. Elementos visibles e invisibles.
 • TRATAMIENTO:
  1. Evidencias: Modelo REAL
  2. Cómo romper el circulo vicioso de la infección.
  3. Guía de uso para apósitos de Plata.
 • FISIOPATOLOGÍA DE LA INFLAMACIÓN:
  1. Importancia de la inflamación en el proceso de cicatrización.
  2. Qué son la MMPs. Función y donde las encontraremos aumentadas.
 • TRATAMIENTO:
  1. Cómo modular las MMPs
  2. Evidencia científica: recomendaciones guías clínicas.

 

 

INVITACIÓ

Esperamos vuestra asistencia y que podáis disfrutar de un aperitivo al final de la formación..

Places exhaurides!

 

 

 

 

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.