Día internacional de la lucha contra el Cáncer de ovario.

Introducció

8 de mayo es el Dia Internacional de la lucha contra el Cáncer de ovario.

Según la American Cancer Society, el cáncer de ovario ocupa el quinto lugar como causa principal de fallecimiento en la población femenina relacionada con el cáncer, sobre todo se presenta en mujeres de edad avanzada y en mayor proporción en aquellas de raza blanca.

Gracias a los avances en la detección de este tipo de neoplasia, un 20% de los casos pueden detectarse en una fase temprana, lo que aumenta los años de supervivencia de las pacientes que lo padecen, hasta 5 años después del diagnóstico. No obstante, existen muchos casos en que el cáncer se detecta en una fase avanzada y con afectación de otros órganos, por lo cual en 2015 se estudió la combinación de diferentes tratamientos, como son la quimioterapia IV y la IP (intraperitoneal) para mejorar la supervivencia.

Más información:

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.