CURS Suport Vital Immediat (SVI) – Febrer Tortosa

Data d'inici:

15 febrer, 2022

Horari

De 9.30h. a 17.30h.

Durada

23 hores (15h. no presencials + 8h. presencials)

Dates

15/02/2022

Introducció

És un curs destinat a formar a infermeres/rs amb responsabilitat directa sobre pacients, però que no disposen del material, l’entorn oles competències per poder realitzar un suport vital avançat. Es forma els alumnes en  la detecció precoç del deteriorament d’unpacient i a aplicar les mesures inicials, en espera de l’arribada dels equips d’emergències mèdiques que puguin realitzar el Suport Vital Avançat (SVA).

És, per tant, un curs que es situa en la franja entre el    Suport Vital Bàsic amb Desfibril·lador extern automàtic (SVB-DEA) i el SVA

Objectius

  • Identificar i tractar un pacient agut greu mitjançant l’aproximació
  • Identificar i tractar un pacient en aturada cardiorespiratòria amb desfibril·lació externa automàtica o manual, material instrumental de la via aèria i accés vascular d’urgència, en espera de l’arribada d’assistència més
  • Identificar Ritmes de l´aturada cardiorespiratòria.
  • Incorporar-se com a membre de l’equip de suport vital avançat, si fos

IMPORTANT! Cal que l’alumne disposi del coneixement i domini del SVB amb acreditació reconeguda  pel CCR.

Objectius específics

No hi ha informació disponible

Programa

Avaluació teòrica inicial: qüestionari tipus test preguntes referides als continguts del  curs que seran lliurades en la fase a distància.

Avaluació d’habilitats de les classes teòriques i pràctiques: per mitjà d’avaluació pràctica i del test estructurat al final del curs.

Metodología

El curs té una fase d’estudi a distància (no presencial amb plataforma Moodle) amb un temps estimat de treball de 15 hores iuna fase presencial de 8 hores.

L’objectiu fonamental d’aquesta metodologia és que l’alumne adquireixi els coneixements teòrics prèviament al curs i dedicar el90% de la  fase presencial a la pràctica.

El material docent de la fase no presencial consta de:

  • Manual de SVI de l’ERC en format
  • Resum en presentacions dels diversos temes i

IMPORTANT! La participació en aquesta fase no presencial i la realització de les tasques és requisit  indispensable per accedir a la fase presencial.

Contingut

Els continguts formatius del curs, han d’assegurar l’adquisició de coneixements i habilitats relatius a l’aprenentatge de leshabilitats no tècniques: treball en equip, lideratge, presa de decisions, etc. Reconeixement del pacient crític i prevenció del’aturada cardiorespiratòria.

Ressuscitació al centre o àrea sanitària.

Algoritme Suport Vital Avançat adaptat al SVI.

Maneig de la via aèria i de la ventilació.

Monitoratge i reconeixement Ritmes a l´aturada. DFB i No DFB  Vies d’administració intravasculars peradministrar fàrmacs.

Fàrmacs en l´aturada cardíaca.

Cures postressuscitació inicials.

Docents

Jose Ramón Moreno Zafra. Infermer Assistencial Sistema d ́Emergències Mèdiques de Catalunya. Director e Instructor CCR: SVB,SVI,SVA,SVAT. Instructor Simulació Clínica. Instructor PHTLS.

Marta Expósito Izquierdo. Metge d’ Urgències Hospital de Vic. Cap

d’Urgències. Directora SVB i DEA , SVI. Col·laboradora Universitat FUB.

Acreditació

5.6 crèdits del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

És obligatori el 100% de l’assistència al curs.

Els alumnes que superin satisfactòriament les avaluacions teòriques (es requereix un 75% de respostes correctes) i pràctiques rebranun certificat oficial emès pel CCR.

Dirigit a...

Infermeres i Infermers.

Observacions preus

No hi ha informació disponible

Inscripció

CURS Suport Vital Immediat (SVI) – Febrer Tortosa

+ Informació

Modalitat

Mixta

Lloc

Tortosa

Com arribar?

Nº d’assistents

Màxim 10 alumnes.

Preu col·legiats

75€

Preu no col·legiats

150€

Preu col·legiats aturats

45€ (presentant document SOC)

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.