Curs L’art de dirigir persones en l’àmbit sanitari (nivell 2) Tarragona

Data d'inici:

7 novembre, 2022

Horari

7/11/22 : de 16.00 a 20.00 hores —  8/11/22:  de 9.00 a 13.00 i 15.00 a 19.00 hores

Durada

12 hores

Dates

7 i 8 de novembre de 2022

Introducció

El curs oferirà la formació en lideratge amb un enfocament pràctic, amb evidència científica de resultats d’impacte contrastats i els continguts del qual estan totalment adaptats a la realitat del dia a dia de l’entorn sanitari actual.

Objectius

En finalitzar la formació, els assistents seran capaços de:

  • Compartir les experiències de la implantació del model de lideratge al servei.
  • Aprofundir en les habilitats avançades de comunicació

Objectius específics

No hi ha informació disponible

Programa

No hi ha informació disponible

Metodología

Activa, participativa i vivencial.

Contingut

Mòdul I: Lideratge al servei

  • Compartint experiències reals
  • La comunicació influent
  • Laboratori de casos

Mòdul II: Autolideratge

  • Eines d’autolideratge i gestió de l’estrès
  • Laboratori de casos

Docents

ANA SCHACK SAN PÍO Llicenciada en Psicologia (UAM)  i especialista en Psicologia Clínica (UCM) Responsable de l’Àrea de Lideratge i Direcció d’Equips de l’Institut   Antae Formador especialitzat en comunicació per al personal sanitari.

Acreditació

Sol·licitada  al  Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS)

Dirigit a...

Aquesta formació va dirigida a tots els comandaments, infermers/es gestors/es i/o amb tasques relacionades amb la gestió d’equips i a professionals interessats en formar-se per un futur.

Observacions preus

No hi ha informació disponible

Inscripció

Curs L’art de dirigir persones en l’àmbit sanitari (nivell 2) Tarragona

+ Informació

Modalitat

Presencial

Lloc

Tarragona

Com arribar?

Nº d’assistents

Mínim 10 alumnes, màxim 25.

Preu col·legiats

---

Preu no col·legiats

---

Preu col·legiats aturats

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.