– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CURS GRATUÏT ONLINE ISFOS: “Salut pública per infermeria”

Introducció

DATES: de l’11 de setembre al 3 de novembre de 2023

MODALITAT: Online

A QUI VA DIRIGIT: Infermeres o infermers col·legiades a Tarragona.

HORES LECTIVES: 100

ALUMNES PER GRUP: fins a 50

CRÈDITS: 10,5* (*subjecte a possibles canvis per reevaluació)

ACREDITACIÓ: Comisión de Formación Continuada de las Profesiones Sanitarias de la Comunidad de Madrid.

DATA LÍMIT D’INSCRICIÓ: fins el 20 d’Agost de 2023

PLA D’ESTUDIS:

Tema 1.  La Salut Pública. Concepte i competències. Desigualtats en salut.
Tema 2. Epidemiologia y Estadística.
Tema 3. Sistemes d’Informació Sanitària i Vigilància de salut pública. Vigilància Epidemiològica. Estudi de brots epidèmics.
Tema 4. Protecció de la Salut, Prevenció de la Malaltia i Promoció de la Salut.

INSCRIPCIONS:

Places exhaurides!

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.