CURS GRATUÏT ONLINE ISFOS: “Infermeria i violència de gènere”

Introducció

DATES: del 20 de novembre de 2023 al 12 de gener de 2024

MODALITAT: Online

A QUI VA DIRIGIT: Infermeres o infermers col·legiades a Tarragona.

HORES LECTIVES: 40

ALUMNES PER GRUP: fins a 50

CRÈDITS: 6,9*

*Números de crèdits CFC subjectes a possibles canvis després de reevaluació per part de la Comisión de Formación Continuada de las Profesiones Saitarias

ACREDITACIÓ: Comisión de Formación Continuada de las Profesiones Sanitarias de la Comunidad de Madrid.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: fins el 29 d’octubre de 2023

PLA D’ESTUDIS:

Tema 1. La violència de gènere.
Tema 2. Característiques de la violència de gènere.
Tema 3. Clasificació de la violència de gènere.
Tema 4. La violència de gènere en estadístiques.
Tema 5. El maltractador.
Tema 6. La víctima.
Tema 7. La violència de gènere en el procés salut-malaltia.
Tema 8. Actuació dels professionals.
Tema 9. Marc competencial de l’infermer en la violència de gènere.

INSCRIPCIONS:

Places exhaurides!

 

 

 

 

 

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.