CURS Abordatge integratiu de l’estrès

Data d'inici:

25 maig, 2023

Horari

De 16.00 a  20.00 hores – 25/5 i 1/06
De 9.00  a  13.00 hores – 3/06

Durada

12 hores.

Dates

25 de maig, 1 de juny i 3 de juny.

Introducció

No hi ha informació disponible

Objectius

Donar eines desde la perspectiva d’infermeria integrativa de com abordar l’estrès

Donar a conèixer tècniques innovadores com la Coherència cardíaca i Dansa Moviment i Teràpia.

Els objectius són promoure el sentiment, comportament i coneixement d’un mateix. Explorant el cos, el moviment i les respiracions lliures. Promoure el contacte social i amb la natura fent augmentar la autoestima i integrar el plaer, benestar i respecte.

Objectius específics

No hi ha informació disponible

Programa

25 MAIG: “DANSA, MOVIMENT I TERÀPIA, DMT”

16 a 20 h DMT a càrrec de la Sra. Teresa Montaner, Diplomada en Infermería, Llicenciada en MTC en col.laboració amb la Universitat de Beging. Treballa oferint serveis d’infermeria integrativa a consulta privada, treballs psicocorpporal i es docent de la URV de Tarragona

14:45 a 18:15 pausa cafè

Continguts: Teoria de la DMT, beneficis i aplicacions. Bibliografia per investigar i conèxier més sobre la DMT. Exercicis per desenvolupar i integrar.

1 JUNY : “COHERÈNCIA CARDIACA”

16 a 20 h Coherència cardíaca a càrrec de la Sra M. José Vargas, Llicenciada en Medicina, Docent en Mater en Medicina i Salut Integrativa i autora de capítols Coherència Cardíaca, Coaching para la slaut i Reiki (llibre «Oncologia Integrariva» Ed. Panamericana.

17:45 a 18:15 pausa cafè

Continguts: Teroria de la Coherència Cardíaca, beneficis i aplicacions i conèixer més sobre coherència cardíaca.

3 JUNY: ACTIVITAT AL AIRE LLIURE «BANY DE BOSC» (Shinrin-yoku). Dificultat: fàcil. Apta per tots els públics. (Es podràn compartir vehicles i fer sortida conjunta de tots els participants)

9 a 13 h  Taller realitzat per la Sra. Marta Ayats.

Lloc: Casa forestal Castellfollit del Bosc de Poblet

Els banys de bosc es basen en una tècnica recuperada d’èpoques mil.lenàries que consisteix bàsicament en reconnectar amb la naturalesa més pura que ofereixen els boscos, provocant nombrosos beneficis per la salut de qui ho practica. Aquest concepte va ser  incorporat per primera vegada del Japó.

Metodología

No hi ha informació disponible

Contingut

No hi ha informació disponible

Docents

José Vargas (“Coherència Cardíaca”)

Teresa Montaner (“Dansa Moviment i Teràpia”)

Marta Ayats («Bany de bosc»)

Acreditació

No acreditat.

Dirigit a...

Infermeres i Infermers

Observacions preus

L’ import corresponent a col·legiats  de CODITA té un 30% de subvenció.

Els  col·legiats  a  l’atur, un  50% de subvenció,  fins un  màxim del  20% d’inscripcions en  la  totalitat dels  alumnes.

Per a poder accedir  a la devolució de l’import d’inscripció, s’haurà de comunicar la baixa 72 hores abans de l’inici del curs.

Inscripció

CURS Abordatge integratiu de l’estrès

+ Informació

Modalitat

Presencial

Lloc

Tarragona

Com arribar?

Nº d’assistents

Mínim 10, màxim 20 alumnes.

Preu col·legiats

42€

Preu no col·legiats

60€

Preu col·legiats aturats

30€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.