II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

Oberta la inscripció al II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària del 21 i 22 de novembre

La trobada reunirà seixanta experts i referents i la SCGC amplia la convocatòria a nous públics, esperant superar els 900 assistents de la passada edició.

Quota reduïda fins al 25 de setembre i Premi de 1.000 euros per a la Millor Experiència del Congrés.

La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGC) ha obert les inscripcions al II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de novembre de 2024, a l’Hotel Melià de Sitges (Barcelona).

El Congrés, amb l’objectiu de convertir-se en la gran trobada de la gestió sanitària catalana, exposarà la mirada transversal de 60 professionals experts i referents que a través de conferències, debats i experiències, volen inspirar la transformació del sistema de salut.

Val a dir que l’esdeveniment ja va congregar 900 professionals de tots els àmbits de la gestió i també de tots els nivells assistencials, en la passada edició de 2022; i enguany, convoca un públic molt més ampli que abasta càrrecs directius, comandaments assistencials, professionals clínics interessats en el món de la gestió, gestors dels àmbits de la recerca i del coneixement, gestors i planificadors de serveis de l’Administració i gestors de la indústria farmacèutica i tecnològica, entre altres.

A més, com a novetats i en paral·lel al programa que s’estructura en sis eixos temàtics –transformació del model sanitari, avaluació sanitària basada en el valor, sostenibilitat mediambiental, digitalització, lideratge professional i governança del sistema i de les organitzacions sanitàries–, el congrés amplia l’oferta amb una tercera sala amb simposis satèl·lit organitzats per diversos col·laboradors. També les experiències admeses pel Comitè Científic concursaran per primera vegada en sis àrees temàtiques vinculades a la innovació, la transformació de l’atenció primària, l’avaluació sanitària, l’atenció intermèdia, les decisions directives i la innovació i la sostenibilitat mediambiental. El termini de presentació d’experiències finalitza el 16 de juliol i el guardonat o guardonada rebrà un premi de 1.000 euros.

El II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària –”Un congrés que transforma”– té la col·laboració del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i dels quatre col·legis territorials: COIB, COIGI, COILL i CODITA.

ENLLAÇOS D’INTERÈS: 

Web del II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

https://congresgestiosanitaria.com/

Inscripcions (quota reduïda fins al 25/9/24)

Inscripcions

Presentació d’experiències (fins al 16 de juliol de 2024)

Experiències

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.