Roberto Borja Manzanares, nou president del COIB

Roberto Borja Manzanares Zaldivar va ser escollit ahir, 3 de juliol, president del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Manzanares, que relleva Paola Galbany al capdavant de la corporació, treballa en el sector de la salut des de l’any 2000 fins que el 2007, arran de la seva diplomatura en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB), ho fa com a infermer a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. El 2021, s’incorpora al Consorci Sanitari del Maresme on exerceix en l’actualitat.

Màster en Gestió de serveis d’Infermeria i en Anestèsia, reanimació i tractament del dolor; Roberto Borja Manzanares és també cofundador de l’Associació Infermeria Digna.

JUNTA COIB

* Roberto Borja Manzanares Zaldivar. President

* Maria de las Mercedes Guerrero Martínez. Vicepresidenta

* Concepción Lázaro Romero. Secretària

* Raquel Rey Villar. Vicesecretària

* Helios Gaya Pérez. Tresorer

* Eva Adarve Hidalgo. Vocal d’Infermeria Obstètrica-ginecològica (Llevadora)

* Manuela Hidalgo Ortiz. Vocal d’Infermeria Familiar i Comunitària

* Alejandro Marieges Gordo. Vocal d’Infermeria de Salut Mental

* Montse Bassa Garcia. Vocal d’Infermeria del Treball

* José López García. Vocal d’Infermeria Geriàtrica

* Sara Aguilera Cervilla. Vocal d’Infermeria Pediàtrica

* Lluís Serrat Andreu. Vocal

Suplents:

* Elisabet Parés Monguillot

* Yolanda Garza Recio

* Josep M. Giribet Gonzàlez

* Jorge Quílez Jover

* M. Carmen Torres Gámez

* Eva Gausachs Cucala

* David Porras Paradas

Des del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona, li donem la nostra més sentida enhorabona.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.