I Premio Periodístico de Enfermería de Salud Mental AEESME

La Asociación Española de Enfermería de Salud Mental (AEESME) convoca el I Premio Periodístico de Enfermería de Salud Mental, que s’entregarà el día 1 de setembre de 2024 amb motiu del Día Internacional de Enfermería de Salud Mental.

Es premiarà el millor article publicat entre prensa escrita, digital, ràdio-podcast i televisió; entre l’1 de setembre de 2023 i el 31 de juliol de 2024, i que deu versar sobre aquest àmbit infermer.

Data d’enviament de treballs fins el 31 de juliol de 2024.

Per a qualsevol tipus de consulta sobre aquest premi:

91 465 75 61   //   [email protected]

Data límit de recepció de treballs: 31 de juliol de 2024.

BASES I ENVIAMENT DE TREBALLS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.