Pacients i infermers disposaran de canals destinats al suport emocional

La Fundació Mémora i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu millorar l’acompanyament tant de pacients com del personal sanitari durant el procés final de vida.

En concret, i a través d’aquest acord, les dues entitats treballaran conjuntament en la realització de projectes de formació per a les infermeres i infermers centrats en l’acompanyament durant l’etapa final de la vida; i s’oferirà suport emocional per a les persones que transiten per aquests moments delicats, tant en el que respecta als pacients i familiars com als professionals.
Aquest acord, amb una duració de dos anys des de la seva signatura, posa de manifest el compromís del CODITA en oferir formació professional continuada a les seves col·legiades i col·legiats mitjançant la col·laboració amb entitats de reconegut prestigien el seu àmbit d’actuació. Els col·legiats podran accedir a accions formatives presencials i en línia.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.