Nou document “Perfil, competències i funcions de la infermera de Salut i Escola, referent de salut dels centres educatius al Sistema de Salut de Catalunya”

Es tracta d’un document on es reconeix  la importància de les infermeres d’atenció primària i comunitària com a referents dels centres educatius de Catalunya.

La infermera de Salut i Escola (ISiE) esdevé  un agent clau per una atenció integrada i coordinada entre el sistema de salut i l’educatiu, és una figura essencial en la promoció de la salut i el benestar de l’alumnat en els centres educatius i la seva consolidació és un pas significatiu en la direcció correcta per assegurar una atenció de qualitat i promoure hàbits de vida saludables des de les primeres etapes educatives de l’alumnat.

En el marc del Pla d’acció de la professió infermera 2024-2025, reconeixem la importància de les infermeres d’atenció primària i comunitària com a referents dels centres educatius de Catalunya, agents clau per a una atenció integrada i coordinada entre el sistema de salut i l’educatiu, posant la salut i el benestar de l’alumnat en el centre i activant i mobilitzant els recursos necessaris.

Consulteu el document:

DOCUMENT EN PDF

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.