Webinar ISFOS: Cures i estètica de la pell en el pacient oncològic

Webinar: formació online síncrona

Amb l’objectiu de formar als professionals d’infermeria sobre el tractament de la pell de les persones amb càncer, ISFOS organitza el webinar “Cuidados y estética de la piel en el paciente oncológico”. Una trobada gratuïta promoguda per el Consejo General de Enfermería, en colaboració amb La Roche-Posay, que tindrà lloc el proper dimarts 4 de juny de 16:00 a 17:30 CEST.

 

OBERTURA:

D.ª Pilar Fernández Fernández. Directora del Instituto Superior de Formación Sanitaria (ISFOS).

INTERVENEN:

Efectos adversos cutáneos en el tratamiento antineoplásico

D. Onofre San Martín Jiménez. Cap Clínic del Servicio de Dermatología del Instituto Valenciano de Oncología.

Cuidados de enfermería en la piel del paciente oncológico

D.ª Jorgina Serra López. Infermera de Pràctica Avançada en Inmunoteràpia del Servei d’Oncologia de l’Hospital de la Santa Creu y Sant Pau de Barcelona.

Cuidados dermocosméticos de la piel del paciente oncológico

D. David Garduño Blanco. Farmacèutic. Key Account Manager Oncologia de La Roche-Posay.

MODERA:

D. David Ruipérez Serrano. Director de Comunicació del Consejo General de Enfermería.

 

Un cop concloses les ponències, els participants podran traslladar les seves preguntes als experts. A més a més, els assistents rebran un diploma expedit per ISFOS.

No et quedis sense la teva plaça i inscriu-te ja al webinar “Cuidados y estética de la piel en el paciente oncológico”.

INSCRIPCIONS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.