Manifest: La necessitat d’abordar el tabac en l’àmbit de la salut mental Setmana sense Fum – Salut Mental 2024

Benvolguts/des,
Aquesta setmana se celebra a Catalunya la Setmana sense Fum, al voltant del dia mundial sense tabac, el dia 31 de maig.
En el marc d’aquesta Setmana volem reflectir la importància de seguir treballant per ajudar les persones amb trastorns mentals a deixar de fumar, per l’alta prevalença de tabaquisme en aquesta població i per l’alta afectació d’aquest consum en la seva mortalitat i esperança de vida. Sabem que la meitat de les morts en aquesta població estan relacionades amb el consum de tabac.
Per aquest motiu hem signat un manifest que posa de relleu la importància d’abordar aquest consum i que han signat més d’una trentena d’institucions, incloent col·legis professionals, societats científiques i hospitals.
Us convidem a llegir el manifest adjunt/a través d’aquest enllaç:

Manifest SSF24

Moltes gràcies per la vostra atenció

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.