Convocatòria de resums per al Congrés 2025 del CIE a Helsinki, Finlandia.

Sota el lema “El poder de la enfermería para cambiar el mundo”, el 30è Congrés del CIE tindrà lloc del 9 al 13 de juny de 2025 al Messukeskus Expo & Convention Center de Helsinki. Per a l’any 2025, el Congrés destaca la formidable influència que exerceixen els professionals d’infermeria en la configuració de l’àmbit de la prestació de cures de salut.

La presentació de resums està reservada als membres de les associacions nacionals d’infermeres del CIE. El CIE convida també als estudiants d’infermeria a participar presentant els seus resums.

Els resums per una presentació oral o un póster electrònic poden enviar-se del 2 d’agost de 2024 al 30 de setembre de 2024. Per obtenir informació detallada, us convidem a visitar el lloc web del Congrés.

La inscripció al Congrés de 2025 a Finlandia s’obrirà al setembre de 2024.

Esperem rebre els vostres resums i formar part del major esdeveniment internacional per a l’infermeria del món.

CONVOCATÒRIA DE RESUMS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.