Procés participatiu telemàtic adreçat a la ciutadania, en el marc de l’elaboració de l’Estratègia de benestar, salut i cures de Catalunya

El Departament de Salut ha engegat un procés participatiu telemàtic adreçat a la ciutadania, en el marc de l’elaboració de l’Estratègia de benestar, salut i cures de Catalunya, que establirà la visió d’on volen estar les infermeres d’aquí a vint-i-cinc anys, així com les línies clau durant els propers cinc anys.

Amb aquest procés, impulsat per la Gerència de Cures Infermeres del Servei Català de la Salut, en col·laboració amb la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació, es vol recollir l’opinió i les expectatives de la ciutadania en relació a l’activitat infermera.

La iniciativa consisteix en la resposta d’un formulari al portal de participació de la Generalitat de Catalunya:

 FORMULARI GENCAT

Aquest formulari estarà actiu fins el dia 3 de juny de 2024.

Trobareu més informació clicant sobre l’enllaç següent:

https://participa.gencat.cat/processes/benestar-salut-cures

Agraïm la vostra participació i col·laboració

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.