CODITA entrega el Premi a la Trajectòria Professional 2024 a Imma Grau

L’actual Gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Sra. Imma Grau  ha rebut del Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona (CODITA) el Premi a la Trajectòria Professional 2024.

Imma Grau que és  diplomada en infermeria per la Universitat de Barcelona, amb un postgrau en infermeria oncològica i un màster per la Universitat Rovira i Virgili;  abans de ser nomenada el 2022 gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, havia estat directora d’infermeria i d’àmbits assistencials a l’Hospital Sant Joan de Reus.

El premi a la Trajectòria Professional és un reconeixement públic a qui fa o ha fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera a tots els àmbits, contribuint al seu creixement, a la seva valorització i la seva projecció social.

El guardó consisteix en l’escultura d’una dona feta per Cinta Sabaté. La figura representa una dona de formes contundents i dolces; una dona forta, tendre i alhora poderosa.

L’autora, Cinta Sabaté, neix a Tortosa l’any 1946 i inicia els seus estudis artístics a l’Escola d’Art de la seva ciutat natal. Amb només 17 anys ja va rebre la Medalla d’Escultura Novells del Centre Artístic de Tortosa. Ha estat professora de plàstica en cursos de batxillerat de diferents ciutats catalanes i va gràcies a la Beca Castellblach va treballar a Valldemossa amb l’escultor Joan Rebull. Actualment està jubilada.

**** Adjuntem foto de l’entrega i de l’escultura

Sobre CODITA

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) reuneix més de 4.000 professionals – dels quals hi ha 380 infermers col·legiats i tota la resta són infermeres-, i compta amb seus a Tarragona i Tortosa. El Col·legi ofereix serveis de tota mena i fa una defensa activa de les necessitats sanitàries a casa nostra. Igualment, mira de respondre a les expectatives de millora i innovació d’una professió que vol la millora continuada i és clau per a la salut de la ciutadania del nostre país.

www.codita.org

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.