ACTES DE CELEBRACIÓ DE LA DIADA COL·LEGIAL 2024

El Col·legi Oficial d’Infermers de Tarragona (CODITA) va celebrar la seva Diada Col·legial el passat dia 10 de maig a l’Hotel SB Corona de Tortosa, dintre del marc del Dia Internacional de les Infermeres celebrat cada 12 de maig. En l’acte, presentat per la Presidenta del nostre col·legi Lluïsa Brull i el Dr. Gerard Mora Lopez, Secretari de CODITA, es va homenatjar a les 99 infermeres de la província de Tarragona que s’han jubilat durant el 2023, i alhora va donar la benvinguda a les 138 noves infermeres col·legiades.

Les infermeres jubilades van rebre una litografia signada de l’il·lustrador tortosí Ignasi Blanch, qui va representar amb una bellesa superba, el món de les nostres infermeres.

Ignasi Blanch està enormement compromès amb la feina que fan les infermeres, un col·lectiu pel qual sent una profunda admiració. Com ell mateix diu “les infermeres són professionals molt properes que sempre estan quan les necessites”.

Durant la nostra Diada, CODITA també s’atorgà el Premi a la Trajectòria Professional 2024 al a Dra. Imma Grau Farrús, Directora de Serveis Territorials de Salut Camp de Tarragona i Gerenta de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Aquest premi és un reconeixement públic a qui fa o ha fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera a tots els àmbits, contribuint al seu creixement, a la seva valorització i la seva projecció social.

Finalment, el Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona, va aprofitar l’acte per entregar el Premi a la Fotografia CODITA  “Les  nostres infermeres el nostre futur, el poder econòmic de les cures”  que es convoca anualment i on es premia aquelles fotografies que mostrin el lideratge infermer en el seu dia a dia.

Les Persones guanyadores dels 3 premis a la fotografia van ser:

1r. Premi: Yolanda Vasco Rodriguez

2n. Premi: Marina Escosa Bernal

3r. Premi: Ingrid Canturri Piñol.

Enhorabona a les guardonades!

La Diada va continuar amb un petit concert a càrrec d’en Joan Rovira, músic català Camarlenc que va homenatjar el territori i a les nostres infermeres.

Per acabar amb la celebració vam gaudir d’un aperitiu a la fresca.

Des de CODITA us agraïm enormement la vostra participació!

INAUGURACIÓ:

     

   

 

 

 

HOMENATGE A LES NOSTRES INFERMERES JUBILADES I BENVINGUDA ALS COL·LEGIATS:

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

   

       

         

     

PREMIS TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL:

    

 

      

   

BENVINGUDA ALS NOUS COL·LEGIATS:

HOMENATGE A LA NOSTRA ESTIMADA ADMINISTRATIVA LAURA VICENTE:

Gràcies per tots aquests anys de fidelitat i servei.

PREMIS CONCURS DE FOTOGRAFIA:

 

 

CLOENDA I CONCERT DE JOAN ROVIRA:

   

             

 

 

 

 

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.