CODITA farà homenatge a les 99 infermeres jubilades del 2023 a la Diada Col·legial del 10 de maig.

Dia Internacional de les Infermeres, 12 de maig 2024

El Col·legi Oficial d’Infermers de Tarragona (CODITA) celebrarà la seva Diada Col·legial on homenatjarà a les 99 infermeres de la província de Tarragona que s’han jubilat durant el 2023, i alhora donarà la benvinguda a les 138 noves infermeres col·legiades.

L’acte tindrà lloc divendres 10 de maig a les 18 h a l’Hotel SB Corona de Tortosa,  en el marc del Dia Internacional de les Infermeres, que se celebra cada 12 de maig.

Les infermeres jubilades rebran una litografia de l’il·lustrador tortosí Ignasi Blanch que les signarà personalment en el mateix acte.

Ignasi Blanch està enormement compromès amb la feina que fan les infermeres, un col·lectiu pel qual sent una profunda admiració. Com ell mateix diu “les infermeres són professionals molt properes que sempre estan quan les necessites”. Per això mateix, quan el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona li va proposar l’encàrrec de fer unes litografies per a les infermeres que es jubilen, l’artista va tenir clar que ho volia fer.

Durant la seva Diada, CODITA també atorgarà el Premi a la Trajectòria Professional 2024, que és un reconeixement públic a qui fa o ha fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera a tots els àmbits, contribuint al seu creixement, a la seva valorització i la seva projecció social.

Finalment, el Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona, aprofitarà l’acte per entregar el Premi a la Fotografia CODITA que es convoca anualment i on es premia aquelles fotografies que mostrin el lideratge infermer en el seu dia a dia.

Ignasi Blanch, un artista vinculat amb la salut

Ignasi Blanch va néixer a Roquetes, està llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Durant tres anys va viure a Berlín, on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat. Va ser justament quan estava a la capital alemanya que es va produir la caiguda del mur, l’any 1989, i és l’únic artista espanyol que va hi va pintar un mural, que també es troba reproduït al seu poble natal.

**** Adjuntem informació de l’acte

 

Sobre CODITA

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) reuneix més de 4.000 professionals – dels quals hi ha 380 infermers col·legiats i tota la resta són infermeres-, i compta amb seus a Tarragona i Tortosa. El Col·legi ofereix serveis de tota mena i fa una defensa activa de les necessitats sanitàries a casa nostra. Igualment, mira de respondre a les expectatives de millora i innovació d’una professió que vol la millora continuada i és clau per a la salut de la ciutadania del nostre país.

www.codita.org

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.