ENQUESTA SOBRE LA SITUACIÓ DE LES INFERMERES A ESPANYA 2024 – CONSEJO GENERAL DE ENFERMERÍA

Ens posem en contacte amb tu per demanar-te la teva col·laboració en aquesta enquesta del Ministeri de Sanitat sobre la situació de les infemeres a l’estat Espanyol durant el 2024, en la que hi col·laborem des del Consejo General de Colegios de Enfermería.

La teva participació és totalment voluntària, però MOLT NECESSÀRIA per conèixer l’ocupabilitat i llocs de treball que ocupen actualment les infermeres i infermers i així poder establir les necessitats que té el nostre col·lectiu i poder prioritzar-les en base a les dades obtingudes.

Les dades obtingudes en aquesta enquesta són anònimes. L’enquesta té 3 apartats, en el primer et demanem que contestis a totes les preguntes i estimem que el temps que utilitzaràs per respondre-les serà de 10 minuts.

En els apartats 2 i 3 volem conèixer les teves opinions, suggeriments i càrrega de treball. Aquestes preguntes són opcionals, però ens agradaria comptar amb les teves respostes ja que estem segurs que les teves opinions, la teva experiència i dades ajudaran a una millor planificació professional.

L’enquesta estarà disponible fins al 31 de maig de 2024.

En finalitzar l’enquesta podràs descarregar-te una còpia les teves respostes.

Accedeix a l’enquesta mitjançant aquest enllaç:

ENQUESTA

O escanejant aquest QR:

Pots compartit aquest enllaç o codi QR amb altres companyes o infermeres i anomenar-les a participar.

Gràcies per la teva col·laboració

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.