ACTES DE LA JORNADA DE LLEVADORES DE CODITA 2024

El passat 3 de maig de 2023, es va celebrar la Jornada de Llevadores CODITA 2024  amb el lema “Compartim i ens projectem cap al futur”. L’esdeveniment es va dur a terme a la Cambra de Comerç de Tarragona, dedicada a promocionar la salut, la formació continuada, a interactuar professionalment i reivindicar la professió de llevadora.

La inauguració de la Jornada es va iniciar a càrrec de la Sra. Imma Grau Farrús, Gerenta de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i directora dels Serveis Territorials de Salut de Tarragona, Gemma Martínez Santiago, Vocal Llevadora de CODITA, i Lluïsa Brull Gisbert, Presidenta de Codita.

A continuació, es va dur a terme la Conferència “El Pla de salut afectiva, sexual i reproductiva i el paper de la llevadora” de la mà del Dr. Xavier  Espada Trespalacios, Coordinador Tècnic del Pla de Salut afectiva, sexual i reproductiva del Departament de Salut.

Tot seguit, va precedir la Taula ASSIR amb les següents ponències:

“Consulta sol pelvià” de la mà de la Llevadora Sra. Gemma March Jardí. ASSIR Tarragona i ASSIR Valls

“Preparació al naixement a l’aigua” amb la Llevadora Sra. Montse Lleveria Brull. ASSIR Terres de l’Ebre

“Consulta Trànsit” amb la Llevadora Sra. Elena Queral Martínez. ASSIR Reus-Altebrat. L’emprenta que va deixar la pandèmia. Llevadora Sra. Mar Farré Magriñà. ASSIR Xarxa Tecla Tarragona

“L’empremta que va deixar la pandèmia” amb la Llevadora Sra. Mar Farré Magriñà. ASSIR Xarxa Tecla Tarragona

“Predicció de l’adherència al tractament i assessorament en anticoncepció” a càrrec de la Llevadora Dra. Imma de Molina Fernandez. Universitat Rovira i Virgili

Finalitzada la taula, es va efectuar la conferència “Propiocepció i treball miofascial des d’una perspectiva de cadenes musculars” de la mà de la Sra, Sílvia Molina Navas d’Espai Mares, amb un taller pràctic a la nostra seu del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Posteriorment, es va continuar la Jornada amb la conferència “Centre de Naixements casa Laietània: la nostra experiència” amb  la Sra, Lucía Alcaraz Vidal, Hospital Germans trias i Pujol.

Seguidament, va precedir la Taula HOSPITAL amb les següents ponències:

“L’atenció de les llevadores a la planta d’obstetrícia”. Llevadora Sra. Laura Ferret Lopez. Hospital Joan XXIII

“La consulta de la llevadora a l’Hospital Sant Joan de Reus” amb la Llevadora Sra. Lídia Díez Soro. Hospital Sant Joan de Reus

“Complementant els recursos entre hospital i primària grup de suport a l’alletament” de la mà de les Llevadores Sra. Aisha Blanca Ruiz i Sra. Angelina Lluch Rodríguez. Hospital Comarcal Mora d’Ebre.

“Nou protocol d’alta a domicili en cas de ruptura prematura de membranes” a càrrec de les Llevadores Sra. Laura Camarasa Andrés i Sra. Elena Hidalgo Prieto.

“Espai la Matriusca”. Llevadora Sra. Elena Queral Martínez . La Matriusca

“Part a l’aigua”. Llevadores Sra. Montserrat Moliné Montagut i Sra. Cristina Clua Ferré Hospital Verge de la Cinta Tortosa

Precedint la taula, va tenir lloc la “Consulta Perineal” a càrrec de la Llevadora Dra. Marga Manresa Lamarca. Hospital Clínic de Barcelona

Per acomiadar la Jornada, la Dra. Estrella Martínez Segura, Vice-degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i Vocal de CODITA va presidenciar l’acte de cloenda.

Moltes de les nostres llevadores assistents van gaudir d’un dinar final a la seu col·legial amb el què van interactuar personalment i compartir les seves experiències durant la Jornada.

 

  

 


Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.