Xè Fòrum M. Teresa Gatell 2024

La  distició reconeix anualment el  treball de persones,  entitats i  associacions en  tasques d’assistència a  les  persones,  així com la  recerca i  innovació en l’àmbit de la Infermeria.

La Fundació Ciutat de Valls i el Pius Hospital de Valls convoquen la dotzena edició del Premi Teresa Gatell i Vallvé d’atenció a les persones que, dotat amb 2.000 euros, reconeix anualment la tasca d’entitats, associacions o persones a títol individual que s’hagin distingit en tasques d’assistència així com als treballs d’innovació i recerca en el camp de la infermeria. 

Els treballs, experiències i iniciatives que vulguin optar al premi s’hauran de presentar abans de l’1 d’abril i el guardó es lliurarà el proper dissabte 1 de juny en el marc de la gala de la Nit de Premis de Valls.

Per presentar-se a la convocatòria, els interessats han de trametre un escrit de proposta amb una introducció justificativa i la documentació adient per tal que el jurat pugui fer-ne una valoració. La proposta s’ha de trametre a la seu de la Fundació Ciutat de Valls (C/Jaume Huguet, 1. 43800 Valls) o bé per mail a [email protected]. A més, el jurat està facultat per concedir el premi a persones o entitats que se les consideri mereixedores del guardó encara que no s’hi hagin presentat formalment.

L’esdeveniment es durà a terme el proper divendres, 10 de maig de 2024, dins l’horari de 8 a 14:30 al Teatre Principal de Valls.

Us hi esperem!

Programa Forum MTGatell

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.