Jornada d’Atenció al Dany Cerebral Adquirit

La Jornada d’Atenció al Dany Cerebral Adquirit s’organitza anualment des del 2021 amb l’objectiu de donar a conèixer com des de l’eDCA (Equip de Suport al Dany Cerebral Adquirit del Grup Mutuam), els professionals sanitaris i socials que hi treballen aborden la neurorehabilitació i acompanyament dels usuaris i les seves famílies.

En aquesta jornada s’analitzen casos clínics, i es combinen ponències d’especialistes entorn el tema que centra cada edició en format taula rodona, donant la paraula a usuaris i familiars, per posar en comú les seves experiències.

DATA: Dimarts 7 de maig

HORA: de 13 a 14.30h

PROGRAMA:

13.00h Benvinguda

  • Silvia Mirete, Directora del Centre Assistencial Mutuam Vila-seca per a gent gran (Tarragona).
  • Xabier Ansa, Cap de la Unitat de Planificació de la Regió Sanitària Camp de Tarragona CatSalut.

13.10h Taula rodona: ‘Les Intervencions Complementàries en el maneig del Traumatisme Cranioencefàlic’

  • ‘La visió mèdica i l’acompanyament social del pacient amb TCE’Pilar González, metgessa i Ariadna Pinyol, treballadora social, de l’eDCA.
  • ‘Abordatge físic i funcional en la vida diària del pacient amb TCE’. Víctor Vargas, terapeuta ocupacional i Montse Orpinell, fisioterapeuta, de l’eDCA.
  • ‘Intervenció en la disfàgia i construcció del projecte de vida’Adela Mas, neuropsicòloga i Aida Berenguer, logopeda, de l’eDCA.

13.40h Ponència: ‘Toxina Botulínica: ús en la medicina física i rehabilitadora. Cas Clínic’ 

  • Patrícia Mínguez, metgessa rehabilitadora. Hospital Universitari Joan XXIII, Tarragona.

14.10h Testimonial. Experiència en l’acompanyament

  • Modera Adela Mas, neuropsicòloga de l’eDCA. Testimoni d’un cas clínic amb la seva família en el marc de l’acompanyament i aboradtge del tarumatisme cranioencefàlic.

14.30h Cloenda

  • Marta Chandre, directora de l’Àrea Sanitària del Grup Mutuam.

INSCRIPCIONS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.