SALUSONE – Curs Online de preparació de l’IIR (EIR) 2024/25

El Curs Online de preparació del IIR de SalusPlay començarà el proper 2 d’abril de 2024 i por pertànyer al Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona obtindràs 100€ de descompte en la matriculació

INFORMACIÓ DEL CURS IIR

Aquestes són les seves principals característiques:

 1. Planificació diaria d’estudi, per a que tu sols et centris en estudiar.
 2. Curs que s’adapta a tu, facilitant el teu treball com infermera i la preparació de l’IIR/EIR.
 3. Manuals resumits i visuals, per a que estudiïs el més important.
 4. Classes gravades en primera volta, que podràs organitzar segons les teves necessitats amb el nostre planificador d’estudi.
 5. Classes en Streaming en segon volta, que et permitiran aprendre mentre respons preguntes d’una manera divertida, i a més a més, millorar els teus temps de resposta.
 6. Simulacres sota pressió i una eina de gestió del risc.
 7. Tutor personal que et recolzarà en els bons i mals moments de la preparació.
 8. Professorat Expert que no dependrà de la seu d’estudi.
 9. Preparació Física i Mental per millorar el rendiment acadèmic i aprendre a gestionar l’estrés de la preparació i l’examen.

MODALITATES DEL CURS: MANUALS, PREUS I MATRÍCULA

Existeixen dues opcions de pagament:

 1. Pagament Únic: 190€ (Estalvia el 14%)
 2. Pagament per Quotes:
  • Matrícula: 190€
  • Quotes: 120€ x 10 quotes mensuals

Per pertànyer al Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona tindràs 100€ de descompte en ambdúes modalitats de pagament, que es restarà de l’import per pagament únic o en la matrícula de la opció de quotes mensuals. 

Opció de manuals impresos

En la inscripció, podràs escollir entre manuals en format pdf o manuals impresos enviats al teu domicili.

En cas de preferir obtindre els manuals impresos al teu domicili, s’afegirá 160€ als imports anteriorment mencionats.

INSCRIPCIÓ AL CURS IIR(EIR)

Pots realitzar la inscripció al curs IIR de SalusPlay mitjançant el següent enllaç: INSCRIPCIONS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.